maanantai 26. toukokuuta 2014

Buzzaus

Nestlé Shredded Wheat -aamupalamurot


"Nykyisin kuluttajat etsivät terveellistä ruokaa, joka samanaikaisesti maistuu hyvältä eikä sisällä tarpeettomia lisäaineita. Terveellisyys ja maku ovat kaksi asiaa, jotka on usein vaikea yhdistää, koska suola, sokeri ja rasva ovat osatekijöitä ns. hyvään makuun. Maku, ravitsemus ja terveys ovat tärkeitä kriteereitä Nestlén tuotekehittelyssä. Shredded Wheat -tuotteen lanseeraus on hyvä esimerkki Nestlén työpanoksesta maun ja ravitsemuskysymysten yhdistämisessä. Tuotteen tärkein raaka-aine on täysjyvävehnä (67 %), joka antaa tuotteelle korkean kuitupitoisuuden. Tyynyjen sisällä oleva marjatäyte (32 %) luo tuotteen herkullisen maun."



Tarjoiluehdotus - Shredded Wheat sopii hyvin yhteen eri maitotuotteiden kanssa, kuten esimerkiksi tavallisen maidon, eri jogurttien ja maitorahkan kaveriksi. Rapeat tyynyt sopivat nautittavaksi myös sellaisenaan. Ota mukaan Shredded Wheat -tyynyjä pienessä purkissa tai pussissa ja sinulla on hyvä ja täyteläinen välipala, missä tahansa nälkä sinut yllättääkin.

buzzator -sivuilta

Kampanja kutsun saatuani olin innoissani, tässäpä oiva aamupala lapsille ja miksi ei myös meille aikuisillekin.
Pakkaus on myös oikein houkuttelevan näköinen, herättää varmasti kiinnostusta ostajissa.
Kuten yleensäkin, meille tärkeää on murjojen "terveelllisyys", vältämme muroja joissa on ylipaljon sokeria, joten jos olisimme kaupassa ja tätä tuotetta harkitsisimme, ostaisimme ehkä sen yhden paketin koska vaikuttaa mielenkiintoiselta ja hyvältä, mutta muulloin se jäisi hyllyyn, sokeria siis 18,1g/100g! eli n. 7 palaa sokeria (á 2,6g).
Annosta kohden sokerit olisi 14g/45g muroja + 125ml kevytmaitoa (5 palaa sokeria).

Hyvää tuotteessa on kuitupitoisuus 8,2g/100g mikä on jo runsaskuituista (yli 6g/100g)

Perheen aikuiset testasi ensimmäisenä muroja iltapalaksi kun lapset oli jo menneet nukkumaan, kuvana murotyynyt oli hyvinkin kuivakkaita, ja pahvimaisia. Maku ei ollut mitenkään mieleen, ei edes maidon kanssa mutta kyllä se kulhollinen tuli syötyä. Kumpikaan ei tykännyt.
Aamupalalla, esikoinen ja kaksi nuorempaa otti 2-3 lusikallista (maidon kanssa) ja totesivat ettei maistu, yksi lapsista oli oudon epäileväinen heti aluksi ja nakersi yhden tyynyn kuivana ja totesi ettei tykkää, eikä suostutteluista huolimatta suostunut maistamaan muroja yhtään maidon kanssa.

Eli ei oikein maistunut meille.

Koska sokeripitoisuus on melko korkea en kovin monille lähtisi myöskään suosittelemaan tuotetta, koska terveellisempiäkin (vähemmän sokeria) tuotteita on olemassa, jotka ovat myös erittäin maistuvia vaikkakaan ei niin makeita.

#shreddedwheatblog #buzzador



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti