perjantai 30. toukokuuta 2014

Kalenterin täyttöä...

Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty(kö)


Kesäloman eka viikko näyttää tältä.. Onneksi ihan kaikki ei kuitenkaan ole "pakollisia", hyviä ja hyödyllisiä jos/kun ajattelee lasten energiatasoa, ja jos haluaa että ovat iltaisin hyvässä vireessä siinä vaiheessa kun täytyy mennä nukkumaan (lue: väsyneitä) niin ihan hyödyllisiäkin..


toukokuu 2013
Rannallakin tulee varmasti käytyä, kunhan taas ilmat lämpenee. Lapset on käynyt meressä uimassa kyllä tällekin kesää (kevättä) jo, tuossa kun oli se helleviikko ja kovaa väittävät että vesi oli tarpeeksi lämmintä.. Mene ja tiedä.. itse olin silloin Rovaniemellä ja olihan sielläkin +25 lämmintä..

Ounasvaara, Tottorakka, toukokuu 2014


Tavoitteena tosiaan 5-8kg painonpudotus, suunnitelmissa juoksukoulu (ei ihan joka viikko), joka painottuu enemmän tekniikkaan kuin pitkiin lenkkeihin, mahdollista myös osallistua coopperin testiin, ja arvaatte varmaan että siihen olen ilmoittautunut ensimmäinen nyt alkukesästä ja toinen loppukesästä, jolloin siis selviää onko juoksukoulusta ollut mitään hyötyä.
Kerta viikkoon mahdollista osallistua old school -treeneihin, näiden lisäksi olen ajatellut, käydä salilla pari kertaa salilla viikossa ja lenkkeilyä pyörällä/rullaluistimilla.
Ruokavalio aisoihin niin eiköhän sillä onnistu. Lisäksi ohjattavien kanssa treenaaminen, lähinnähän se on ohjaamista mutta ehkäpä heidän kanssaankin lenkille päästään.


kuva täältä

Kesällä päästään taas kiertämään lähialueen geokätköt, tästä viime kesänä innostuttiin kovasti. Kunhan on nätti päivä, voi pakata eväät mukaan ja lähteä seikkailemaan.

Semmosta pientä..

Mitäs teidän kesään kuuluu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti