maanantai 26. toukokuuta 2014

Kesäprokkis

Koulu kun on tältä kevättä ohi, pystyy panostamaan omaan itseensä hieman eritavalla. Ei tarvitse (ainakaan vähään aikaan) lukea tentteihin tai muuta materiaalia, muutakuin ihan omasta mielenkiinnon ja fiiliksen mukaan. Mahtavuutta!

Sitä myöten on tullut aika pistää prokkis vauhtiin, tavoitteena -8kg, ei pitäisi olla mitenkään mahdoton saavutus.

kuva täältä

(saas nähä, kuin käy)
Prokkis alkaa maanantaina (hehe) clisé totisesti, mutta on tässä tälläviikolla vielä niin rikkinäinen viikko Oulun reissuineen että nyt ei vaan kykene, kun siihen ruokavalioon ei pysty niin hyvin vaikuttamaan, tai pystyyhän siihen vaikuttamaan, mutta ei pysty tarkkailemaan kunnolla annoskokoja ja/tai painoja.
Olen liian tarkka sen suhteen että menisin mutu tuntumalla.

Maanantaina alkaa myös juosukoulu johon olen itseni ilmoittanut, tekniikka kuntoon tällä kertaa. Lisänä siihen keskiviikkoisin pihatreenejä old school -tyyliin.

kuva täältä


Mitään superdiettiä en ole aloittamassa, vaan menen tällä hitaasti, mutta varmasti linjauksella kuten tähänkin mennessä.. tosin poissulkien lipsahdukset, jossa olen nyt pidempään ollut. Ruokavaliota ei ole niin turhan tarkkaan seurattu ja niitä herkkujakin on tullut syötyä ihan riittämiin.

Nyt on aikaa, kun ei tarvi stressata koulua ja tenttejä..

Viime lauantaina oli se kauden odotetuin ja pelätyin sekä panikoitu tentti, FISAFin kuntosaliojaajan teoria+käytännön tentti. Tulokset tulee toivottavasti kesäkuussa, viimeistään elokuussa. Tässä kun tenttiä muistelee tulee mieleen että meni hyvin ja pääsen läpi ja sitten iskee se epätoivo, että varmastikaan ei mennyt läpi.
no, siinä tapauksessa lisää opiskelua ja asioiden oppimista ja uusintaan syksyllä.

kuva täältä


Palaillaan maanantaina asiaan...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti