tiistai 13. toukokuuta 2014

Kun aika tuntuu loppuvan kesken.. ja silti

keksit kaikkea  mahdollista muuta tekemistä kuin sitä mitä oikeasti pitäisi tehdä..

Opiskeluissa on kohtapuolin tulossa kesäbreikki, mahtavuutta.
Liikkuntalääketieteen luennot on "lusittu" ja tentitty.. okei yksi osio vielä pitää syksyllä uusia mutta sitten ne on plakkarissa (liikuntafysiologia)
Kaikki on siis mennyt ihan hyvin.

Omiin treeneihin ei ole ollut aikaa, lukemiselta ja lasten sekä kodinhoidolta. Uimakoulut rullannyt hienosti ja siinäkin huomenna kevään viimeiset ryhmät tiedossa.

MUTTA nyt pitäisi sitten lukea siihen tulevaan tentiin.. toukokuun lopulla on luvassa kuntosaliohjaajan lisenssi tentti, osalta tuttua (lihakset ja liikkeitä) mutta ohelman suunnittelu nostattaa verenpaineet kattoon, ja luo lievää paniikkia.
Yhtään ei auttanut sekään, että kouluttaja "pelotteli" huolella.. toki mitään molekyyli -tason kysymyksiä ei tule, mutta vaikka tenttiin on varattu aikaa 2,5t se ei tule riittämään niille jotka pyörittelee kynää, tai miettii paljon vaihtoehtoja.
Asiat pitää ostata hyvin ja näppärästi ja vieläpä kirjoittaa vielä sen 2t jälkeenkin sen verran hyvällä käsialalla että kouluttaja saa siitä jotain selvää.

Suurin huolenaihe tentin suhteen on tosiaan se 6kk ohjelman suunnittelu annetulle asiakkaalle, josta 2kk osio tulee kirjoittaa päivätarkasti, liike liikkeeltä. APUA!


täältä

Mulla on kaksi testiasiakasta liittyen tähän koulutukseen, naisia molemmat. On niin ihailtavaa nähdä miten innoissaan ovat, vaikka töitä on tehty vasta kuukausi niin ihan huikeita tuloksia on saatu aikaan. Heitä tavatessa aina muistaa sen miksi tätä teen, siitä saa niin paljon energiaa tuottamalla toiselle hyvää oloa ja intoa, huomata sen miten toinen on ihan "liekeissä"!

On tehty lihaskunto testejä, kävelytestiä, saliohjelmaa ja käyty lenkillä. Heillä on vähän erilaiset tavoitteet ja alkutilanne, omia haasteita joidenkin asioiden kanssa jotka hieman tuottaa päänvaivaa, mutta eiköhän niistäkin selvitä kunnialla!


täältä
Onneksi tuommoista megafonia ei tarvitse.. sinänsä huono sivusto "Top 20 reason to fire your personal trainer" - tai ehkä hyväkin niin osaa sitten niitä itse välttää.

Mutta oliskohan nyt aika kaivaa materiaalit esille ja alkaa lukemaan..

Hyviä treenejä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti