sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Lisäpuhtia urheilusuoritukseen - maximaaliseen urheilusuoritukseen

Buzzatorina oleminen on siitä kivaa, että pääsee testaamaan myös oikeasti hyödyllisiä tuotteita.

Ainakin tämä uusin kampanja on mielestäni todella osuva tähän tilanteeseen, kun täytyy alkaa pikkuhiljaa treenaamaan tosissaan City Runille ja kesän triathloneille (edelleen niitä mini sellaisia).

Nyt siis päässen testaamaan Maximin urheiluravinteita, testattavana tulee olemaan tuotteita joita otetaan ennen, aikana ja jälkeen urhelusuorituksen, todellakin maximaaliseen suoritukseen.

Ennen suoritusta -tuotteista testattavaksi saan Maxim Hypotnic Sports Drink -urheilujuoman
Ennen treeniä pitää muistaa huolehtia riittävästä energiansaannista, jotta jaksaa treenata. Energia tulee hiilihydraateista jotka toimivat kehon polttoaineena




ja Maxim Energy Bar -energiapatukat.
Energiapatukka nautitaan tuntia ennen treeniä, myöskin riittävä nesteytys on tärkeää, noin puolisen litraa ennen suoitusta on suositeltavaa.





Näitä odotan todella innokkaana, koska yleensä treenit sijoittuu "päivällisaikaan" tai välittömästi sen jälkeen, mikä tarkotitaa sitä että kesken ruokailun tajuan, että hei, kohta pitäisi lähteä salille ja varmaan tosi kiva treenata kun vatta on aivan täynnä... NOT..

Joten tämä ratkaisee ongelman todella hyvin..
 
Kun on hyvin tankattu ennen treeniä voidaankin siirtyä treenin aikana nautittaviin urheiluravinteisiin.
Testiin pääsee tuo jo edellä mainittu Maxim Hypotonic Spots Drink TAI Maxim Total Hydration -poretabletti, toivottavasti nämä poretabletit olisi omassa paketissa, koska ne todella kiinnostaa.

Hikoillessa elimistö menettää nesteen lisäksi suoloja. Urheilujuomissa olevilla mineraaleilla korvaat syntyneen vajeen, pelkkä vesi ei (kuulemma) riitä.
Kun harjoitus kestää pitkään tai hikoilee voimakkaasti juo myös treenin aikana, sopiva annos on noin 2dl 15-20 minuutin välein


 
 



Treenin jälkeen olenkin jo Fastin recoveryä nauttinut, ja nyt pääsen sitten testaamaan Maximin tuotteista Maxim Recovery Drink -palautusjuoma

MAxim-palautusmistuotteet sisältävät optimaalisen koostumuksen hiilihydraatteja sekä proteiineja, jotka edesauttavat kehon palautumista suorituksesta.
Hiilihydraatit palauttavat kehon energiavarastot ja proteiinit paikkaa lihassäikeitä.

Yhden tunnin kestäneen jälkeen nauti yksi palautusmispatukka tai -juoma 30 min kuluessa sen päättymisestä




Maxim Recovery Bar -palautuspatukat



Maxim After Training- proteiinipatukat



Joten, pysyhän linjoilla niin pääset seuraamaan näiden tuotteiden testaamista ;)

#buzzador #maxim #buzzadormaxim

2 kommenttia: