maanantai 27. tammikuuta 2014

Keksi jotain muuta..

Oikeesti!
Mikä tässä on oikeen vialla.. Itsekurin puutos varmaan suurin, ajatusten liika juokseminen hyvänä kakkosena.



Yhden tehtävän deadline olisi perjantaina.. ei tässä mikään kiire oo.. eipä.. Sinällään tuokin tehtävä on hyvällä mallilla, siit puuttuu enää n. 4 sivua. (tässä samalla kun tätä kirjoitan olen saanut myös tehtävän valmiiksi.. kumma kun ei osaa keskittyä yhteen asiaan kerralla vaan pitää väkertää montaa  samaan  aikaan)

Muuta ajatukset sitten pyörii uimimisen parissa, tai vesipeuhuloiden, alkeis- ja jatkouimakoulujen maailmassa. Olin viikonloppuna Varalassa lisäkoulutuksessa ja se idean määrä mitä sieltä sai on jotain aivan käsittämätöntä. Nyt ei millään malttaisi että pääsisi taas lasten kanssa altaaseen, onneksi sitä ei kovin kauaa tarvitse odotaa sillä tänään altaaseen taas pulahdetaan.

Ihohan tässä joutuu kärsimään aika paljon tässä kun saan nuo ajat sumplittua ja suunnitelmat uimakoulujen osalta tehtyä näyttää siltä, että tulen viettämään siellä altaassa n. 2-8 tuntia viikossa! Talvilomaviikolla n 14tuntia. Sen kyllä huomaa, kädet on kuin korput ja sääret hilseilee. Käsienpesuaineeksi on vaihtunut pesuöljy ja ostin apteeksita erittäin hyvää käsivoidetta

kuva täältä, tuote muualta
Voin suositella kaikille joilla on kuivat kädet, ei tahmaa eikä tunnu kovin öljyiseltä vaikkakin näyttää siltä (kädet siis rasvauksen jälkeen).

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti