maanantai 12. marraskuuta 2012

70,3kg

Viimeviikolla tuli vähän takaisin, pistän sen halloween herkuttelun, menkkojen ja liikkumattomuuden piikkiin.
Sitähän se on, kun herkuttelee, turvottaa ja ei liiku niin kyllä tyhmemmänkin pitäisi tietää mitä siitä seuraa.

Viimeviikolla tuli otettua itteä niskasta kiinni ja merkkasin melkein jokapäivä ylös mitä söin, mutta kun kiloklubissa oli jotain häikkää ruokahaun kanssa meni vähän into siitäkin.

Liikkumaan sentään pääsin paremmin, ja liikuntahaku kyllä kiloklubissakin toimi.. toisaalta mitään hyötyä siitä ei toisaalta ollut kun niitä ruokia ei löytynyt.

Tämä viikko on taas aktiviteetti viikko, pienet on menossa mummilaan joten mulla on myös päivisin aikaa. Tällä viikolla pitää liikkua "sisään" ainakin seuraavat 2 viikkoa. Mies on työreissuillaan yhteensä 7  vuorokautta (+tälläviikolla kolmena iltana pois kotoa). Lisäksi yhtenä viikonloppuna on pojalla futisturnaus, joten sille viikonlopulle ei ainakaan vielä voi suunnitella mitään liikuntoja kun ei tiedä miten pelit on.
Ei ne onneksi koko päivää vie joten silloin pääsee ainakin lenkille jos ei salille/jumppiin.
Tai viimeisenä oljenkortena crossarilla kotona.

Crossarilla on kiva treenata ja samalla katsoa kännykästä ohjelmia. Eilen seurasin yhtä Hurjaa painonpudotusta. Treeni menee vähän kuin siinä sivussa kun seuraa jotain ohjelmaa, voin suositellla.

Tietokoneelta katsottuna olisi tietysti parempi kun isompi ruutu, mutta meidän makkarin nettipistokkeessa on jotain häikkää enkä ole vielä saanut aikaiseksi soittaa jollekin joka sen tulisi tarkistamaan.
Mutta, samalla kun nostetaan joulukuussa netin nopeutta voi tuostakin asiasta mainita.

Pitäis kans taas kattella tavaroita myyntiin. Senkin saan nyt hyvin tehtyä kun pienet on mummilassa. Jos en sitten taas jämähdä päiväksi koneelle (se on niin helppoa) Vaikka siis konettahan tuohonkin tarvitaan kun tavaraa laittaa myyntiin.

Varasin itselleni ajan myös InBody mittaukseen.. Ensviikolla sitten se ilo, kiinnostaa melkoisesti mitä "pidän sisälläni" ja ehkä se antaa lisämotivaatiota tähän projektiin..

täältä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti