perjantai 2. marraskuuta 2012

Lipsumista

Vaikka edellisessä postauksessa kovasti on kuvaa never, never give up niin silti, jotain "kyllästymistä" on havaittavissa.
En ole kirjannut syömisiäni ylös mihinkään, mikä johtaa siihen että tulee vähän syötyä mitä sattuu, milloin sattuu..
eikä yhtään auta se että eilen tein herkkua.. lehtitaikina ruutuja, jossa päällä on aprikoosihilloa ja aurajuustoa. Aivan mahtava yhdistelmä, mutta niin petollinen, niiiin petollinen.
Niitä ruutuja tuli syötyä aika monta... ja joka välissä..

Päivälliseksi sentään oli broilerpyöryköitä ja täysjyväriisiä. Pyöryköistä tuli vähän liian suolaisia (pussillinen ranskalainen sipulikeitto, ja creme bonjous välimerenyritit purkki sekä 250g broilerinjauhelihaa, humpsahdus gluteenittomia korppujauhoja)
Jauhelihaa olisi saanut olla puolet enemmän niin olisi varmaan ollut ihan passeli..

Halloween keksejäkin on tulluttehtyä ja (vain) pari olen syönyt! (hyvin sopii yhteen nämä mun blogit, leivonta ja laihdutus... :D)

täältä


täältä

ps. huomasin noita mittoja katsellessa että lantiolta on hävinnyt 6cm..

2 kommenttia:

  1. Joo, hyvin sopii leivonta ja laihdutus yhteen :D

    Mulla on jo pitkään tehnyt mieli leipoa jotain! En oo vaan vielä keksinyt että mitä sitä tekis.. vaarana vaan on se, että syön sitten kaikki yksin.. ;)

    VastaaPoista
  2. Mulla on ihan samat fiilikset. Lipsuu, lipsuu ja ei millään saa ryhdistäydyttyä. Huomiselle sain onneksi lapsiparkin varattua, niin tulee lähettyä salille. Edellisestä kerrasta onkin reilu viikko. :(

    VastaaPoista