maanantai 29. lokakuuta 2012

Kauhugalleria avattu

Sieltä löytyy nyt syyskuussa ja eilen otetut kuvat tästä röllökästä.
Karua katseltavaa, joten ihan omalla vastuulla sitten.

Liikuntaviikko meni vähän miten meni. Ei oikein tainnut olla motivaatiota, mikä lie syysväsymys tai jotain.

Lauantaina kyllä kävin uimassa kun lapsetkin meni tekniikkakouluun ja vetelin rataa edestakaisin sen verran että pikkasen yli tunnissa sain 2km uitua! Se on mun uusi ennätys!
Toki, helpotuksena 800m tuli uitua räpylät jalassa, mikä nopeuttaa vauhtia melkoisesti. Tosin, niillä saa kyllä ne potkut aivan uskomattomiin sfääreihin joten..
En taaskaan päässyt aivan 50m ennenkuin ensimmäinen pohjekramppi iski, siinä iskee aina pienoinen paniikki altaassa kun tajuaa että nyt sattuu aivan helvetisti ja pitäisi pelkästään käsivoimin päästä eteenpäin (vaikka tietää että se on aivan mahdollista)

Sen verran lauantaina pohkeita kramppas että toinen on edelleen arka. Ehkä se oli osasyy siihen miksia en a) lauantaina mennyt pumppiin melko heti uinnin jälkeen ja b) edes sunnuntaina combattiin, taikka balanceen.

Nyt mies on tänään ja huomenna työreissulla joten liikunta on sen varassa mitä teen (jos teen) kotona, ihan siis omasta viitseliäisyydestä kiinni (vaihteeksi)

Pientä motivaation puutetta on havaittavissa, ei oikein jaksaisi liikkua vaikka pitäisi ja silti jos ei pääse liikkumaan harmittaa vietävästi. Melkoinen tuuliviiri fiilis..

täältä
Tänä aamuna puntari näytti painoksi 70,9kg, joten n.10kk ja paino on tippunut 6,1kg. Aika tajuttoman hidasta, mutta onhan tuossakin jo 12 voipakettia jos sen ajattelee niin..


Jos ei ollenkaan ajattelisi sitä aikaa mikä tuohon on mennyt niin voi olla ihan tyytyväinen saavutukseensa..

täältä
Täytyy nyt vaan etsiä ne motivaation rippeet, nauttia lasten kanssa lumesta (perjantaina vietettiin lumipyryssä näiden kahden nuorimmaisen kanssa 2 t untia!!)
Sormet ja varpaat ristissä että lumi pysyisi, mutta se saattaa olla toive ajattelua..

ps. BMI laskuria kun tuohon sivuoalkin painotaulukkoon etsin, löytyi tämmöinen uudenlainen, tai ainakaan itse en ole siihen aikaisemmin kertonut. Kertoo myös kiloissa paljonko ylimääräistä on..

BMI laskuri




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti