perjantai 26. lokakuuta 2012

Tekniikkaa..

Vapaauinnin tekniikkaa hiottiin eilen armottomasti.
Ensimmäistä kertaa kokeilin räpylöitäkin, niillä oli kiva potkiskella mutta ensimmäisen 25m jälkeen kramppas molemmat pohkeet.
Mutta silti mietin pitäisikö tuommoiset räpylät ostaa ihan omaksi, oli ne silti aika vekkulit ja antoi hyvin vauhtia. (ja erittäin hyvä reisi treeni)

Käännöksiä harjoiteltiin kans, jonka johdosta nenään meni ainakin litra vettä.
Ei oikein onnistunut siis, mutta täytyy käydä harjoittelemassa (ja paljon).

Ennen tekniikka tuntia kuvittelin uivani kilometrin, aikaa siihen meni 34min joten hieman epäilen olenko pysynyt laskuissa mukana, vai olisiko matka jäänyt sittenkin 800m. 200m  kun normaalisti menee tuohon 6minuuttiin. (kun ui ihan rauhallisesti)

täältä

Olen saanut vaivoikseni aivan käsittämättömän turvotuksen. Mieskin kysyi eilen että olenko syönyt vatsani täyteen. Totesin vaan että nyt on varmaan tullut syötyä jotain mikä turvottaa ihan älyttömästi "No niin näkyy" kuului kommentti.
No toivottavasti tämä häviää itekseen mahdollisimman pian. (ja ei, ei ole se aika kuusta)
Paino on siis hieman noussut, vähän päälle 72kg taas.

No jospa sitä turvotusta voi poistaa tänään illalla cx:ssä ja combatissa.

Täällä on eilisen illan ja tämänpävivän aikana satanut lunta, sanomattakin on varmasti selvää että lapset on aivan haltioissaan.
Joten, aamusella (no päivähän se jo oli klo 9:30) pienempien kanssa ulos, ja lähes kaks tuntia nuo jaksoi tuolla lumessa tarpoa. Lunta pyrytti koko ajan lisää mutta se ei näyttänyt haittaavan yhtään.
Lumi oli myös hyvää, sitä nuoltiin paljon. Viime talvena asennoiduin tähän lumensyöntiin toisin kuin aikaisemmin. Antaa syödä.
Kysyin nimittäin neuvolassa miten saan estettyä sen ettei lapset syö lunta. Terkka oli sitä mieltä että "hyvänen aika sentään, anna syödä, vastustuskykyähän siitä saa", joten hellitin pipoani tämän asian suhteen huomattavasti.
Toki, edelleenkään ei likaista lunta saa syödä mutta valkoista voi syödä. Ehkä se mielenkiinto sitä kohtaan jossain vaiheessa lopahtaaa kun äiti ei enää kielläkkään.. (toiveajattelua ehkä)

Tämmöinen talvisää on aika kiva, (nyt kun se pyryttäminen loppui) maa valkoisena ja pari astetta pakkasta. Vielä kun paistaisi aurinko niin olisi aivan mahtavaa.
Talvi on ihan kivaa, kunhan se pakkanen pysyisi alle -10 asteessa ja lunta voisi olla maksimissaan puolisen metriä (niin pääsee hiihtämään).

täältä
No, kyllä mäkin talveen kyllästyn siinä helmi-maaliskuun vaihteessa.. ja alan miettimään sitä vanhaa sanontaa "Maaliskuu maata näyttää.." (Maaliskuussa maata näyttää, huhtikuussa humahtaa)

Kakkonen tuli juuri kotiin, nyt pitää päästä ulos tekemään lumiukkoa.. (ja pienet mukaan kans, joten niin myös äiteekin..)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti