tiistai 9. lokakuuta 2012

Uudeet popot hoikistaa

Eräässä paikallisessa kenkäkaupassa on loppuunmyynti.
Mies oli sen bongannut ja kävi sieltä hakemassa kengät itelleen ja kehotti rouvaakin käymään "jos joillekin kengille on tarvetta" hehe..

Mä en ole mikään kenkä ihminen, en todellakaan. Hyvin harvoin siis ostan kenkiä ja silloinkin se on äärimmäistä tuskaa. Kauhistelen hintoja ja sitä kun sopivaa kenkää ei meinaa millään löytyä. Mun jalat on jotenkin hyvin kummalliset ja lesti on melko leviä.

Kaiken lisäksi joskus penskana on hevonen astunut mun jalan päälle ja siitä on jäänyt jonkinmoinen "vamma" joka huonoissa kengissä "naksuu", tuo päkiä siis ja sehän on melkoisen tuskallista.

No, olen nyt kuitenkin haaveillut uusista upeista saappaista, semmoisia ei vaan ole vielä kävellyt vastaan. Aluksi kiertelein liikkeessä mielessä ne saappaat ja juhlakengät. Juhlakengissä ei oikein ollut mitään semmoista mikä olisi herättänyt kiinnostusta..

Mutta ne saappaat.. Wau! Rakkautta ensisilmäyksellä! En saanut silmiäni enää irti niistä, pakko ne oli ottaa käteen, niin ihanan pehmeät.. Jalkaanikin ne vetäisin ja ne olikin justiinsa passelit. Hyvä kävellä ja siis aivan ihanat!
Olin budjetoinut n 100€ tuohon kauppareissuun, hintalappu laatikon kyljessä huuteli 99,90€ tai jotain sinne päin.
Myyjäkin tuli siihen kenkiä mainostamaan, olivat kuulemma aamulla saapuneet, mutta siitä huolimatta alennushinta koskisi myös niitä.. Vautsi vau..
Mulla on siis uudet kengät, eikä tarvinnut lähes 100€  niistä pulittaa.

Tämmöiset..

Rieker Valentina


Liike ei sitten ole tuo linkin takaa löytyvä liike, jos joku innostui tuosta loppuunmyynnistä ;)

Kyllähän noi korot hyvin tuo lisää pituutta ja siten näyttää hoikemmalta (ehkä toiveajattelua)..

Noitten kaveriksi pitäisi melkein käydä ostamassa jotku ihanat legginsit (APUA! reidet on ehkä vielä liian paksut leggareihin) tai jotku uudet farkut. Mutta katsellaan.. ensviikolla voisi päästäkin shoppailemaan.. (lapset mummilaan syyslomailemaan ja äitee lomalle)

Lomalla myös luxus kasvohoitoa (sis. alkupuhdistus, kulmien muotoilu, kuorinta, valinnan mukaan ripsien ja kulmien kestovärjäys tai kasvojen+kaulan mikrohionta, ampulli/hoitoöljy, kasvohieronta, naamio,
decollete-hartia- ja päänahanhieronta, hoitovoide)
luvassa, miten malttaisinkaan odottaa...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti