tiistai 16. lokakuuta 2012

Reissupäivä..

Täällä sitä istutaan Café de Parisissa ulkona sää mitä kamalin. Vettä tihuuttaa lähes vaakatasossa, mikä on hyvin yleistä Vaasassa. :D

Mutta ehkä mielikuvitusmatka Pariisiin piristää, tosin puheet ympärillä on kaikkea muutakuin ranskalaistyyliset.

No jokatapauksessa, reissussa ollaan tämänpäivä. Käytin hyväkseni kuntosalini vierailupassia ja kävin eräässä paikallisessa kuntoklubilla kokeilemassa miltä tuntuu spin-bodypump75, mielenkiintoinen yhdistelmä spinningiä ja pumppia.

Ensiksi poljettiin 30min ja sen jälkeen vaihdettiin salia ja aloitettiin 45min pumppi, normi 60min pumpista jätettiin luonnollisesti kyykyt ja askelkyykyt tekemättä, sillä kyllähän noita jalkoja "rääkättiin" spinningissä ihan kunnolla.
572kcal sai tuolla yhdistelmällä kulutettua.

Sitten se ruokapuoli, etsin mutta en tarpeeksi hyvin Subwaytä, joten menin ja retkahdin Kiinalaisenravintolan buffettiin.. Niinpä niin, se on yksi mun heikkouduksista. Kuvittelen kuitenkin että olisin pysynyt kohtuudessa aika vähän friteerattuja juttuja, mutta ehkä kuitenkin vähän liikaa..
Vähän ananasta ja paistettuja kasviksia ja nuudeleita (ja valkoista riisiä) no kyllä sillä maha tuli täyteen mutta ei ähkyyn asti.

Nyt sitten kahvilassa pähkinäkahvia, pohjalla näytti olevan suklaata ja jonkinlaista feta-parsakaalipiirakkaa, jonka muropohja on n sentin paksuinen, jätin yli puolet pohjasta syömättä ja söin vain täytteet (itsensä huijaamista) vielä pitäisi päivällinen syödä ennenkuin päästään lähtemään kotiin päin (mies tekee töitä.. ) tavoitteena mulla itsellä että kerättäisiin siten takaisin kotiin että pääsis venyttelemään klo 20. Vielä ihan realistinen tavoite JOS pääsee matkaan kahden tunnin kuluessa jos menee pidempään turha edes haaveilla.

Olen tässä aikani kuluksi lueskellut muita laihdutusblogeja ja jäin miettimään sitä, miksi naiset tuntee niin kovaa syyllisyyttä pienistä retkahduksista? Osaatko hyvä lukija sen selittää?
Mun mielestä tekisi ihan hyvää aina silloin tällöin suoda itselleen se herkku tai kaksi, ei se laihdutusta pitkällä tähtäimellä kaada eikä kuitenkaan varmaan kenelläkään ole tavoitteena täysin herkuton loppuelämä, joten kannattaisi opetella herkuttelemaan maltillisesti.
Mullahan on herkkupäivä jokapäivä ;) pieni pala suklaata päivässä joskus jopa kaksi ja pahempia retkahduksista ei  ole ollut. Tai ainakaan semmoisia jotka olisi vaikuttanut kovin pahasti painon laskuun.

On ollut jopa n 3000kcal päiviä (voi apua) mutta niidenkin jälkeen paino on joko pysynyt samassa tai laskenut kuitenkin vähän. Ehkä silloin tällöin vedetyt överit ei siltikään pilaa projektia, avainsanana varmaan tässäkin on se ettei tuo "överit" saa jäädä päälle, täytyy osata kontrolloida itseään sen verran.

Tänä aamuna muuten vaaka kertoi painoksi 71kg.. Olikohan se maanantain paino sittenkään 71,8kg vai olisikohan ollut 71,3kg??

Mutta jospa jättäisi tämän ihanan Pariisilais Café n ja jatkaisi kiertelyä, mieskin laittoi juuri viestiä että on tunnin päästä valmis..

Take care!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti