maanantai 15. lokakuuta 2012

Alle 72kg

Niinpä se puntari tänä aamuna näytti lukemia 71,8kg, mahtavuutta. Kyllä se vaan pikkuhiljaa tippuu ja fiilis nousee sen myötä.

Musta on tullut myös jonkinmoinen shoppailuholisti, hyvin outoa huomata tämä piirre. Voitteko kuvitella sitä fiilistä kun voi ostaa "normaalin" kokoisia vaatteita eikä ne kiristä mistään ja näyttää päälläkin vielä ihan hyvältä?

Tänään siis shoppailtu taas.. Vuorossa oli juoksupuku nyt talveksi kun tosiaan tuo toukokuussa ostettu ei oikein enää ole tarpeeksi lämmin.
Housut kokoa 38 ja takki kokoa S, uskomatonta.. hieman skeptinen kyllä noitten suhteen olin, mutta myyjä taisi olla ihan asiantunteva kun heti kerralla osasi katsoa sopivat vaatteet. Kyllä nyt taas kelpaa juoksennella, eikä tuu kylymä.

Ostin sittenkin myös sen sykemittarin, Polarin FT60 on se vaan niin kiva.

Nyt on lapsilla syysloma ja he ovat mummilassa, joten on äiteen "kuntoilu viikko" edessä. Tavoitteet on melkoiset, saas nähä miten siitä selvitään.
Maanantai: uinti 1t + combat 1t (uitu 1t18min)
Tiistai: Spinning 30min + body pump 45min
Keskiviikko: uinti 1t + combat 45min
Torstai: uinti 1t + body pump 1t
Perjantai: uinti 1t
Lauantai: uinti 1t
Sunnuntai: balance 1t

Tunnit: 10,3t kulutetut kalorit: 4155kcal (arvio).

Toinen huomio minkä tänään olen tehnyt liittyy painon putoamiseen. Aloitin merkitsemään elokuun lopussa syömiseni kiloklubiin, sinne on tullut merkittyä kyllä aivan kaikki.
Tammikuussa paino oli siis sen 77kg, 30.4. 75kg, eli siihen mennessä pudotettu huimat 2kg!

31.8.2012 paino oli 74,4kg ja nyt tosiaan 71,8kg pudotusta 2,6kg. Mikä ero?
Kuvittelin tosiaan että syön ihan hyvin mutta ilmeisesti jotain on ollut pielessä kun paino lähti kunnolla laskuun vasta sen jälkeen kun  merkkailun aloitti.

Pitäisköhän laittaa tavoitteeksi tuo -10% (69,3kg) alkupainosta tämänvuoden loppuun mennessä, onnistuisikohan? Aikaa olisi tuommoiset 11vkoa, pudotettavaa 2,5kg teoriassa pitäisi olla mahdollista kun tahti olisi n. 220g/viikko.
Toisaalta, tekisi mieli haastaa ittensä pudottamaan 500g/vko houkuttelisi kyllä sekin 5,5kg pudotus.. mutta asettaisiko se sitten liikaa paineita onnistumisesta ja kaikki menisi piloille?

Tässä vielä heia heiasta otettu painonseuranta käppyrä..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti