lauantai 6. lokakuuta 2012

Tekniikkakoulua

Meitä aloitti 10 hengen ryhmä tämän lyhyehkön tekniikkakoulun (4 kertaa) aluksi mietittiin sitä mitä halutaan oppia ja hyvä sinänsä että kaikki halusi samaa. Hyvä rintauinnin tekniikka (mulla potkut on ainakin hakusessa) ja vapaauinti käännöksineen.

Rintauinnin potkuilla aloitettiin ja voi Luoja! tunnin alussa pääsin yhdellä potkulla ehkä etenemään 5cm ja tuntui että siihen 25m matkaan meni ikuisuus. Mutta kyllähän se siitä sitten pikkuhiljaa alkoi sujumaan paljon paremmin.
Eihän sitä tuossa tunnissa kunnolla oppinut, joten harjoittelua vaatii. Pitää käydä uimassa ainakin kerran ennen seuraavaa kertaa.

Heti kunhan saan tuon pienen palohaavan paranneltua kädessäni. Tein siis torstai aamuna omenahilloa ja sitä kuumaa hilloa pulpahti kädelleni kattilasta. Rakkulallehan se heti nousi, tosi kiva ylläri ennen tuota tekniikka koulua.
No, sidettä päälle ja suojakalvoa.. mikä muuten pysyi paikallaan ensimmäiset 20m altaassa. Onneksi rakkula kuitenkin pysyi ehjänä koko uinnin ajan niin ei päässyt ne uimaveden pöpöt haavaan.

Kotona se sitten puhkesi vähän, ja tänäaamuna kunnolla kun kuopukselle vaatteita puin aamulla, kirveli aika paljon.

Eilen satoi koko päivän, ja lapsilla oli kunnon känkkis päivä. Pääsin kuitenkin illalla crossarille kiukkua purkamaan ja kyllä sen jälkeen tulikin parempi mieli.

Päivälliseksi olin tehnyt hyvää pizzaa, nam! Onhan noi pizzat aika kaloripommeja. Tässäkin minkä tein itselleni (4 palaa) oli yhteensä 983kcal! Vaikka laitoin vähemmän oliiviöljyä (vain 1rkl) mitä ohjeessa sanottiin.
Yllätyin jauhojen kaloripitoisuudesta!  En ole koskaan ennen ajatellut edes asiaa, mutta esim Sunnuntain gluteenittomassa jauhoseoksessa on 350kcal/100g!
Eli suurin osa kaloreista tuli noista jauhoista.

Tänään pumppia tosiaan, samaan aikaan mies menee lasten kanssa hampurilaiselle ;), vielä toissapäivänä ajattelin tehdä samoin, mutta eilen ajattelinkin jo etten halua. Ei mun ole mikään pakko ahtaa itseeni hampurilaista (ja ranskalaisia jos en taho).. Terveellisempi valinta siis tällä kertaa!

täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti