keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Voi väsy!

Tämä väsy on kyllä ihan semmoista hyvää väsymystä. Jos nyt pääsisin sänkyyn vaakatasoon olisin unessa varmasti alle minuutissa.

Kinusin mieheltäni auton täksipäiväksi käyttöön, pääsin aamulla pumppiin ja kun isommat lapset tuli koulusta kotiin siivoiltiin hetki ja lähdettiin uimaan.
Tunteroinen siellä taas meni.

Eilen ostin itselleni räpylä-snorkkeli setin. Lapset tietysti halusi kans kokeilla snorkkeleita ja yllättävän paljon uivat sen kanssa (kun se oli niin kivaa) joten heidänkään osalta ei uintireissu mennyt pelkästään sukelteluun tai hyppelyihin.

Mies kyseli mikä hyöty niistä räpylöistä sitten muka on, kun niiden ostoa suunnittelin. Jäin sanattomaksi.. onneksi 8v tyttäreni pelasti tilanteen, "nopeus".
Sehän se, ja totta tosiaan 50m meni räpylöiden kanssa alle minuutissa. Mutta kyllähn oli uuvuttavaa.
En muista koska olisin ollut uinnin jälkeen näin uupunut, väsynyt. Tietysti kun pohjalla on se tunnin pumppi niin kyllä nyt tietää tehneensä taas jotain liikunnallista tälle päivää.

Huomennakin ehkä voisi mennä uimaan.. täytyy nyt katsoa miten tätä selviää. Tai jos on kaunispäivä niin käyn lenkillä ja illalla vaan olla möllötän.

täältä blogista

Toi kuva on kyllä hyvä.. ja niin totuudenmukainen.

Ehkä jo tämän viikon lopulla pääsen siihen että paino alkaa numerolla 6.. olis se aika huikeeta, niiin monen vuoden jälkeen (..muistatko mua..)
Mutta samalla on tosiaan hiipinyt "paniikki" mileen. Välilä mietin yritänkö tahallani pitää näistä viimeisistä sadoista grammoista "seiskaa" jäljellä.. vai missä mättää mutta tuntuu niin kauheen vaikeelta päästä siihen alle 70kg.
Mutta nyt sinnitellään ja mennään tällä viikolla sen alle ja sitten taas mieli kirkastuu (luulen).

Tämä on mun tämän viikon tavoite.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti