maanantai 18. helmikuuta 2013

Happy happy joy joy...

täältä
Jep!
Treenitauko ohi.
Kävin jo lauantaina ja sunnuntaina uimassa menestykkäästi (?) mikä siis tarkoittaa sitä ettei uinnin jälkeen tarvinnut lähteä päivystyksestä hakemaan kipupiikkiä! (JEE!)

Tänään yhteistreenit PTn kanssa aloitellaan salilla kuitenkin rauhallisesti ja pientä fiksausta treeni ohjelmaan.
Edellisviikolla kun kävin hierojalla sain vähän palautetta, ensinnäkin oikein "hyvän" läksytysen kehonhuollon tärkeydestä treenatessa, varsinkiin tällä insentiteetillä kun treenataan on äärimmäisen tärkeää muistaa myös huoltaa kehoa. Eikä siihen taida riittää se vajaa tunti venyttelyä ja tunterointi balancea, joten kunhan tämä jumitus on hartioista saatu käyn hierojalla kerran kuussa.

Hieroja myös mainitsi selän epätasapainosta, vasemmalla puolella lihakset "kovemassa" kunnossa kuin oikealla.
Ja kun sen oli sanonut älysin, että olenhan sen treeneissä itsekin huomannut että vasemmalla teen enemmän töitä kuin oikealla.
joten siihenkin tullaan kiinnittämään huomiota.

Ensviikolla olisi ohjelmassa uudet testit (lihaskunto ja punnitus) hieman jänskättää miten tämä 2vkon treenitauko vaikuttaa tuloksiin, mutta ei voi mitään (ainahan vaikka niitä vatsoja voisi treenata ylimääräistä myös kotona)

Ruokavalio ollut viimeisen viikon aikana retuperällä ja painoa tulikin 1,5kg takaisin päin.
Mutta aika hyvin viikonlopun aikana korjannut tilannetta (500g) joten kyllä tämä taas tästä.

Vajaan 2viikon päästä olisi juhlatkin, puku on korjauksella (lyhennetään ja kavennetaan hieman), kenkiin pitäisi totutella vähän paremmin. Olisi suuri virhe mennä juhliin uusilla kengillä mitä ei ole vielä ajettu sisään, joten luvassa myös korkkareissa sipsuttelua kotona.

Uusia lukijoita näyttää ilmentyneen, tervetula ja kiitos!

Lopuksi vilelä fiilistelykuva tämän hetkisistä tunnelmista :D

täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti