torstai 21. helmikuuta 2013

Lenkkeilyä

Rouva päässyt taas liikunnan iloon mukaan.
Tänään kävin lenkillä, 6,55km osittain hölkäten ja suurimmaksi osaksi reippaasti kävellen. Aikaa meni tunti.

Tietää siis treenausta, treenausta ja treenausta että jaksan juosta toukokuussa sen 7km 45minuuttiin.

Eilen tuli imoittauduttua Heinolaan kuntotriathloniin ja Heinolan jokamiestriathloniin. Heinola on jo toukokuussa ja onneksi siellä uidaan hallissa ihan vielä siihen aikaan ei onneksi tarvi järviveteen pulahtaa.
Saas nähä miten käy.

Mainosbannereissa törmäsin Becelin kampanjaan naisten sydämien hyväksi.
Kävele sydämen puolesta

Huomion kohteena ovat ennen kaikkea terveys, hoiva ja sairauksien hoito. 1,3 milj. klubi tulee myös käsittelemään muita kysymyksiä, jotka liittyvät ennaltaehkäisevän hoitoon. 

Sydän- ja verisuonitaudit ovat keski-ikäisten ja vanhempien naisten yleisin kuolinsyy. Monet kansantaudit osoittavat eroja miesten ja naisten välillä. Näitä eroja ei ole aikaisemmin suuremmassa määrin huomioitu terveystutkimuksessa eikä sairauksien hoidossa. Tähän on kiinnitetty huomiota vasta viime vuosina. 

Klubin tavoitteena on terveempi yhteiskunta, parempi terveystietoisuus ja lisääntynyt elämänilo kaikenikäisille naisille. 

Klubi haluaa päästä tavoitteeseensa edistämällä naisten terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaista näkemystä, sukupuolen valtavirtaistamista lääketieteellisessä tutkimuksessa ja lääkäreiden koulutuksessa, lisätavoitteena hoidon parantaminen ja ennaltaehkäisevän hoidon tehostaminen. 

Klubi aikoo järjestää seminaareja, keskustelutilaisuuksia, erilaisia hankkeita ja tapahtumia. Näiden tarkoituksena on vahvistaa naisten asemaa terveyden- ja sairaanhoidossa, herättää keskustelua ja lisätä tietoa. Edelleen toiminnan tarkoituksena on ottaa huomioon kestävä kehitys, talous, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus terveyden näkökulmasta. Klubi haluaa myös tuoda esiin kulttuurin vaikutuksen terveyden vahvistamiseksi ja elämänilon lisäämiseksi. 

1,3 milj. klubi-klubben on kaksikielinen rekisteröity yhdistys. Klubin nimen perusteena on yli 45-vuotiaiden naisten lukumäärä Suomessa.

Woman in Red -kampanja 
Woman in Red- kampanja, symboolinaan punainen kenkä, on Ruotsin, 1,6 miljoner klubben - yhdistyksen lanseerama vuotuinen kampanja. Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoa naisen sydämestä ja kerätä rahaa naisten sydänterveyden tutkimiseen. 

1,3 milj. klubin tämänvuotinen kampanja on Kävele Sydämen Puolesta – Gå För Hjärtat ja sen ympärillä järjestettävät tapahtumat. Sen lisäksi klubi aikoo myydä yllä kuvatun rintaneulan eri kanavien kautta.

Woman in Red – kampanjan avulla kerätyt rahat menevät lyhentämättöminä apurahana suomalaisen naisen sydänterveyden tutkimiseen. 

Kampanja Kävele Sydämen Puolesta starttaa 12 helmikuuta 2013.

Kävele sydämen puolesta -kampanja

Kuinka pitkälle Sinä olet valmis menemään naisen sydämen puolesta?
Kävele sydämen puolesta on 1,3 milj. klubi-klubbenin ja Becelin yhteinen kampanja, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta sydän- ja verisuonitaudeista sekä innostaa kaikkia suomalaisia toimimaan sydänterveyden puolesta. 

Sydän- ja verisuonitaudit ovat yleisin kuolinsyy Suomessa. Ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen suomalaisten kolesteroliarvot ovat nousseet. Varsinkin yli 45- vuotiaiden naisten riski sairastua sydän- ja verisuonitauteihin on kasvanut. 

Kävele sydämen puolesta -kampanja kannustaa suomalaisia kävelemään maailman ympäri naisen sydämen puolesta. 

Jokaisesta kävellystä kilometristä Becel lahjoittaa 10 senttiä Woman in Redille, joka on 1,3 milj. klubin naisten sydänterveyttä edistävä kampanja. Woman in Red lahjoitta kerätyt varat lyhentämättömänä naisten sydänterveyden tutkimukseen.

Miten voi osallistua?

Kampanjaan voi osallistua kävelemällä tai liikkumalla itse muilla tavoin, missä ja milloin vain, käyttäen askelmittaria, muuta laskuria tai tuttua reittiä, jotta tietää miten pitkälle on kävellyt. 

Kilometrit voi rekisteröidä yhteiseen kilometrilaskuriin Facebookissa, osoitteessa www.facebook.com/KaveleSydamenPuolesta, myös ilman Facebook-tiliä.

Miten rekisteröinti tapahtuu?

Jos sinulla on tili Facebookissa:
Jos sinulla on olemassa oleva tili Facebookissa, mene Kävele sydämen puolesta -sivulle ja sivun yläreunassa kohtaan ’Rekisteröi km ilman sovellusta’. Sinulle avautuu sivu, jonka kautta voit rekisteröidä kilometrit.
 
Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä:
Mene osoitteeseen www.facebook.com/KaveleSydamenPuolesta ja kohtaan ’Rekisteröi km ilman sovellusta’, josta avautuu sivu mihin voit luoda itsellesi tunnukset kampanjaan osallistumista varten. Jos et halua rekisteröityä omalla nimelläsi, voit keksiä itsellesi nimen kampanjaan osallistumista varten.
Voit luoda Facebook-tilin myös ryhmälle, jakaa tunnukset ryhmän jäsenille ja voitte yhdessä kerätä kilometrejä.


Jos sinulla on iPhone tai Android –puhelin:
Mene puhelimesi näytöllä olevaan App-storeen tai muuhun sovelluskauppaan ja hae mobiilisovellus nimellä ’Kävele sydämen puolesta’. Lataa maksuton sovellus ja kun lataus on valmis, pikakuvake ilmestyy puhelimesi näytölle. Tämä sovellus laskee GPS-paikantimen avulla käveltyjä kilometrejä ja siirtää ne suoraan sovelluksesta Facebookissa sijaitsevaan laskuriin. Sovelluksessa voit myös perustaa kävelyryhmiä sekä kertyneiden kilometrien mukaan ansaita mitaleja, joita voit jakaa Facebookissa.
Lähdetään siis yhdessä kävelemään maailman ympäri!
______________________________

Tulihan tähän lähdettyä mukaan, kun kerran tulee lenkeillä käytyä niin miksi ei tekisi jotain hyvää sen yhteydessä. Tämähän ei ole multa pois.

Kuka on jo mukana ja kuka lähtee vielä mukaan?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti