torstai 28. helmikuuta 2013

Killeri treenit

Eilen oli PTn kanssa treenit. Ja kyllähän mua "rääkättiin", haettiin liikkeissä maksimia ja se kyllä tuntui.
Taitaa olla pieni ihme että ylipäätään pääsin tänä aamuna ylös sängystä.

Kyykkyjä ei tehty tällä kertaa alataljalla, vaan hackissa.. uusi tuttavuus..

täältä

Tässä vedettiin aivan viimeiseen asti, tätä ennen oli askelkyykyt ja tämän jälkeen suorinjaloin maastaveto.. Kyllä tuntui jaloissa!

Sitten olikin vuorossa penkkipunnerrus. Lämmittelin aluksi 4kg painoilla 20 toistoa. Sen jälkeen PT käski hakea ne normaalit painot (8kg) ja totesinkin että näillä ei varmaan mene se 20.. PT vaan totesi, "menee jos mä käsken".. ja niinhän se menikin. Sen jälkeen totesi että näyttää niin kevyeltä että haetaanpas vähän isommat painot.. 10kg mötikät toi eteeni ja niillä sitten 2 viimeistä sarjaa 12 toistolla.
Kyllä se meni vaikka uskoa ei meinannut olla. Tämä on taas yksi uusi enkka mulla.

Penkki punnerruksen jälkeen oli vuorossa vatsat, ne on edelleen mulla aika heikot, joten ei siitä sen enempää.

Alatalja sen jälkeen. Tässä oli hauska tapahtuma sunnuntailta. Oltiin miehen kanssa salilla, semmoisella millä en ole kovin usein käynyt.
Siellä tein tätä mun ohjelmaa kans ja alatalja oli sielläkin vuorossa. Painot ei ollut ihan yks-yhteen oman salin kanssa, mutta laitoin jotain sinne päin 23kg siis.
Ihmettelin koko ensimmäisen sarjan että miksi ihmeessä tämä tuntuu niin paljon erilaiselta kuin omalla salilla, mikä ihme siinä voi olla..
Lopulta huomasin pienen lappusen painopinkan päällä (vapaasti suomennettuna) Kilomäärä on sama molemmille "vaijereille", painoista lähti siis 2 vaijeria ja ne oli mulla yhdessä.
Joten kun kuvittelin tekeväni sarjaani 23kg teinkin senn 46kg.. Eipä siis ihme että oli outoa.

No eilen ei sentään tarvinnut 46kg tehdä sarjoja, 25kg ekassa ja 30kg kahdessa viimeisemmässä.. tämän jälkeen pyyhekin tuntui sika raskaalta, hyvä kun jaksoi sen nostaa naamalle ja pyyhkiä hiet pois.

Viimeisenä sitten olikin pystypunnerus 6kg painoilla 2*15.. sitten loppu verryttely.. 1t 43min meni salilla!  655kcal siellä kulutettiin..

Tänään on sitten PTn kanssa paltsu, lihaskuntotesti ja mittojen otto. Harmittaa vietävästi että tavoitteeseen en pääse (-3,35kg), yritän lohduttaa itteäni sillä, että olin treenaamatta liki 3 viikkoa tässä välissä. Osan aikaa sairaalassa (yhteensä 5 päivää) jolloin ruokavalio ei ole ollut sitä mitä sen pitäisi.

No, pää pystyssä uuteen kuukauteen ja kohti onnistumista.

Olen muuten ostanut taas uudet tavoite farkut, edellisiin olen jo mahtunut hyvän aikaa. Nämä uudetkin on ihan kohta semmoiset että pystyy ne päälleen vetää ja vielä hengittämäänkin, kiinni ne siis menee  mutta on tiukat.


Noi kun näin niin oli pakko saada, sopivasti vielä "tarjouksessa" -10€

No, ajattelin vetästä kaikkien kauhuksi nuo nyt jalkaan..

Ei ne nyt niin pahalta näytä.. eikä tunnu.
No, nyt sitten vähän harmittaa, kun en ottanut vielä tästäkin kokoa pienempää. Jos menee (ja kun menee) niinkuin on suunniteltu niin nämähän on mulle suuret jo kuuauden-kahden päästä.
ja nämä kun on vähän niinkuin "kesäfarkut" nuo reiät kun on ihan "läpi" asti joten jo pikkupakkasillakin saattaapi pikkasen reisiä viluttaa..

Jokatapauksessa nämä on musta aivan ihanat.. Koko tosiaan 40 mutta herraties milloin viimeksi olisi mahtunut jalkaan.. jäänyt yleensä puoleenväliin reisiä..

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti