perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuva menneisyydestä, eikä niin kovin kaukaa..

Selailin tuossa päivällä kuvakansioita ja tämmöinen hyppäsi silmille..


Ei, en ole raskaana! Kuva on marraskuulta 2011, oiskohan se paino jotain vähän alle 80kg. Tämä todellakin tsemppaa eteenpäin valitulla tiellä. En enää koskaan, koskaan halua näyttää samalta.


Pitääs kattella jos jossain vaiheessa sais otettua normi oloissa otetun kuvan nykytilanteesta kun onhan noi kauhugallerian kuvat vähän erijuttu.. Niisä näkyy kaikki ja en normaalisti päästä röllykkääni niin valtoimelleen vaan piän sen "kurissa".. Saa huijattua itteään pelin edessä ja muita että ois paino pudonnut enemmänkin.

Tänään jäi treenit väliin.. Kävin hierojalla.. ohjelmassa olisi ollut 2t pyöräily (tai uinti+pyöräily oikeasti). Päätin vaihtaa 5. ja 6. päivän treenejä päinsä koska huomenna on muutenkin uimahallille meno lasten tekniikkakoulun vuoksi, kaks kärpästä ns. yhdellä iskulla.

Josko siis huomenna uis sen 30min ja kävisi pyöräilemässä 2t niin eikö se ihan hyvin "korvaa" tämän päivän lusmuilun (kävin siis kuitenkin hirojalla ;)  )
ja pizzan syönnin... ja karkin mussuttamisen... (ihan kohtuudella ja tajusin lopettaa ennenkuin on aivan älyttömän huono-olo, enkä osaa täten edes tuntea morkkisa moisesta)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti