torstai 2. toukokuuta 2013

Pyöräilyä

Eilen kävin tämän kesän ekalla pitemmällä pyörälenkillä, ohjeiden mukaan sykkeet piti pitää ensimmäisen 15min ajann 60% ja sen jälkeen 45-60min 80% ja taas loput 15min 60%.

Aikaa meni yhteensä 1t 26km matkaa kertyi 22,5km


Pari hyvää alamäkeä (toki myös niitä ylämäkiä) joissa huippunopeus nousi ihan hyvin jopa mun rotiskolla 35,9km/h.

Tänään veinkin pyörän huoltoon, josko sitä rullaavuutta saisi vähän paremmin ettei ihan jokaisessa  alamäessäkin tarttsi polkia että pääsee eteenpäin.

Maximin Total Hydration poretabletti (yksi, 500ml) oli lenkillä mukana. Sykkeet sopivasti 80% maximista puolessa välissä matkaa. Ajattelin siis polkia 1t30min takaisin tullessa tuuli mukavasti takaapäin joten meni pikkaisen joutuisammin kuin vastatuuleen polkiessa.
 
 

Jännä tuo, että kun himmaili lopussa tuon vartin verran niin kotiin päästyyä oli semmoinen fiilis ettei ole tehnyt yhtään mitään. Silti kaloreita kului ihan kohtuu määrä.


Nämä pyöräilyt, lenkkeilyt ja uinnithan tähtää tuohon ylläolevaan KCR:ään, eli Kokkola City Runiin, nyt ensimmäsenä. Kunto ei tässä parinviikon aikana paljoa ehdi  kohentua mutta pikkaisen kuitenkin, kuun loppuun Heinolaan vähän enemmän ja varsin hyväksi elokuuhun Hauhon koitokseen mennessä kuitenkin.
En vaan nyt tiedä mihin välliin saisin salitreenit ujutettua kun näitä muita on lähes jokapäivälle (yksi lepopäivä viikossa) vai pitääkö mun vaan tehdä taas se "kipeä" päätös että salitreenit alkaa todenteolla vasta elokuun jälkeen.. (paljonkohan menetän lihasmassaakin siihen mennessä?)

Vaikka kylmä fakta on se, että mun peruskunto on huono ja tiedän että sitä pitää kohottaa, silti tämän päätöksen tekeminen on hyvin, hyvin vaikiaa..


Vaikka lenkillä voi ihastella kivoja maisemia, tämä on "meidän" uimarannalta.. todella lapsiystävällinen, pohja on matala piiiitkälle. Tosin ennenkuin tuo vesi lämpiää siihe menee tovi.. meri siis kysessä.


Lapsetkin saa mukaan lenkille, kun lupaa että pääsee merirosvopuistoon, tosin tämä pitäisi jättää sitten viimeiseksi muuten tänne jämähdetään eikä lähdetä pois ennenkuin on aika lähteä syömään tai tulee kylmä (meren rannalla kun on). Tuo pieni kirppu kauempana on meidän nuorimmainen.


Nuorimmaisen synttäreitä vol.3 vietettiin viimeviikon loppuna, tämmöisen herkun synttäreille pyöräytin. Maistui hyvin, vaikka lopussa marsipaani alkoi tökkimään ja lapsetkin kaapi kakun sisätä ja jätti kuorrutteen syömättä.

Tänään olisi vuorossa lepopäivä, olisin varmaan mennyt venyttelemään jos se olisi ollut tarjolla, mutta ei ollut joten lepäillään sitten. Huomenna olisi ohjelmassa uintia ja pyöräilyä (jos huolto olisi päivässä valmis) jos en saa pyörää huomenna niin varmaan sen voi korvata crossarillakin.. tai juoksulla...
täältä

Päivä päivältä alkaa tuntumaan enemmän ja enemmän siltä, että tämä on se mun "ykkös" laji missä haluan itseäni kehittää ja rääkätä. En halaja mitään palkintosijoja (ainakaan vielä) mutta noin niinkuin kuntoilumielessä. (lisäksi se saliharjoittelu tietenkin)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti