tiistai 21. toukokuuta 2013

.. ja vituralleenhan se meni..

City Run nimittäin.
Oli kuuma, mikä on aika yllättävää näin toukokuun puolessa välissä ja vielä iltasella, lähtö tapahtui siis klo 19.

Kuumus oli tiedossa lähes koko viikon, ja koko perjantai päivän. Tankkaus, vituiksi. Ruokapuoli ok, lounas n. klo 12 aikoihinn, täysjyvänuudeleita ja juurespihviä. Välipalaksi 15-16 energia patukka, ja näihin aikoihin aloin juomaan myös urheilujuomaa.. BIG MISTAKE!, se olisi pitänyt aloittaa jo paaaaljon aikaisemmin.

No näillä eväillä lähdettiin matkaan.

Ensimmäisen 50m jälkeen sykkeet n. 95% maksimista, ajattelin: jep jep, että tällästä tällä kertaa. Reidet oli aivan tönkkönä, mutta periksihän ei anneta ja sinnillä eteenpäin. Juoksin täysillä vajaa 3km ja sen jälkeen oli pakko alkaa himmailemaan. 4km jälkeen oli pakko jo kävellä. Juomatauko oli suurinpiirtein 4,5km paikkeilla, puolikuppia vettä ja urheilujuomaa.
Lopullinen aika 51:27, jäi siis hyyyyvin kauas tuosta asettamastani 45minuutista. TAI edes siitä 50minuutista.
Harmittaa niiin paljon.

Mutta, lieventäviä asianhaaroja: sää.
En ole hirveästi reenannut näissä lämpötiloissa, en edes viimekesänä, joten.. no, aina oppii uutta.

Sunnuntaina vielä oli aikalailla veto pois, ja muutama veto vaparia uinnin aikana aiheutti melkoisen hegästymisen joten jätin sen sitten suosiolla väliin.

Tänään on onneksi reenaus onnistunut täysin rinnoin ja riemuin.  Takana on 14km pyöräilyä ja 3,5km juoksua aikaa tuhraantui tunti. Ei paha.


2 kommenttia:

  1. Moi Satu, kuinka pitkä lenkki tuo cityrun oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Virallisesti ilmoitetaan, että 7km. Alku "infossa" sanottiin että matka on 7km 140m, yhdellä miehen työkaverilla oli gps mukana ja sen mukaan matka olisi ollut 7km 400m, joten.. jotain 7km ja 7,4km väliltä ;)

      Poista