maanantai 3. kesäkuuta 2013

Heinolassa vierailtu

Sää oli kaunis myös Heinolassa, mutta ei onneksi älyttömän kuuma, joten kovinkaan heikoksi ei koitos vienyt.

Pyörät autonkyytissä..
Lauantainahan sitä piti jo lähteä matkaan, kisainfo kun oli aamulle klo 10:30 ja kun ottaa huomioon että meillä meni matkassa Lahteen (yöpaikkaan) 6t olisi kisapäivänä herätys ollut himpunverran lian aikaisin.
Hienosti nuo pyörät mahtuu autonperälle, meillä ei ole semmoista pyörätelinettä mihin mahtuisi kaksi pyörää.

Valmiina kisaan.. ja perhosia vattassa..
Kisainfossa kerrottiin reitistä, "verrattain tasaista" sanoivat, "pieniä nousuja" sanoivat.. Juoksuosuudella on kuulemma yksi nousu. jep jep..

Sanottakoon nyt tähän, että Lakeuksilla lähes koko ikänsä asuneelle "varrattain tasaista", "pieniä nousuja" ja "yksi nousu" on hieman eriasia kuin noille paikallisille jotka ovat tottuneet noihin kumpuileviin maisemiin..

Pyöräilyosuus ei ollut mitään muutakuin ylä- ja alamäkeä, siinä ei ollut tietoakaan "verrattain tasaisesta" osuudesta. Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki.. mäkiä ne on!

Juoksuosuus.. no joo.. yksi nousu.. ei siinä oikeastaan ollut kuin sitä yhtä nousua koko matka ja yksi lasku!

Ja tämänhän ei pitänyt tulla minään yllätyksenä, olenhan kuitenkin Lahdessakin muutaman vuoden asunut. Siellä kun kotoa lähti, lähti mihin suuntaan tahansa oli edessä hillitön ylämäki.


Nooh, semmosta se siis. Aikatavoite jälleen kerran liian positiivinen, suoriuduin koitoksesta 1t 9min, ollen viimeinen.


Merkitty nainen..
Jokainen osallistuja sai muistopalkinnon, taidettu tämä jo kuitenkin syödä, mutta kyllähän se kuvassakin muistona säilyy

Ruisleipä naisen tiellä pitää..

Sanoin miehelleni jo ennen kisoja, että halluan sitten pizzaa kisan jälkeen.. se venyi yllättävän pitkälle matkanvarrelle, mutta mitäs siitä.. Ensimmäinen herkutteluhetki oli Joutsassa, Karoliinan Kahvipannussa. Suosittelen, äärimmäisen hieno ja hyvä kahvila..

 
Vadelmavalkosuklaa cupcake.. nam!


Annokset, kakunpalat ja piirakan siivut on jotain aivan järjettömän kokoisia ja kuola valuu kun niitä vitriinissä katselee.. ja se valinnan vaikeus on suuri. Kaikkeahan ei voi maistaa yhdellä kertaa, joten ehkä kesälomareissuja täytyy suunnitella sen mukaan että Joutsa sattuu matkanvarrelle.

Herkkuja..



Nyt sitten kohti uusia pettymyksiä ;), hymyssä suin.
Päätin että Hollola saa jäädä väliin ja treenaan nyt Hauhoa silmälläpitäen..

Nämä kummalliset Suomen säät on hellineet todella hienosti, jo kolmatta-neljättä viikkoa on lämmintä ja aurinkoista.
Lasten kanssa "asuttu" rannalla, parhaimpina päivinä viimeviikolla käyty kahdesti päivällä vilmoittelemassa, ihanan lämpimässä vedessä.

Ei niitä meinaa saaha sieltä pois ollenkaan. Ihana kesä!

pieni sade
 Ukkonen alkoi tässä kirjoittaessa.. lapset nauraa kun paukkuu ja pieni sadekuurokin virkistää ilmaa.. Tämä on näkymä meidän olkkarin ikkunasta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti