torstai 20. kesäkuuta 2013

Kirjavinkki

Facebookkia selaillessa tässä aamulla huomasin mielenkiintoisen linkin kirjasta. jota yksi ystävistäni oli kommentoinut.


Kuvaa klikkaamalla pääsee Tammen sivuille ja kirjan sisältötietoihin.

Vaikuttaa kyllä niin mielenkiintoiselta kirjalta että saattaapi olla ostoslistalla, kirja tulee myyntiin vasta lokakuussa joten vielä pitää malttamattomana odotaa.

Ensviikolla lapset isovanhempien kanssa lomailemassa, joten suunnittelenkin jotain aivan hullua treeniviikkoa. Tässä viimeaikoina kun ei ole vaan kertakaikkiaan jaksanut aamulla taikka illalla tehdä yhtään mitään.
Tietysti ulkoiluahan tulee harrastettua "muutama" tunti päivässä kun lasten kanssa pihalla on = raittiin ilman myrkytys, joten siinä vaiheessa kun lapset on saatu sänkyihinsä tekee mieli vaan lössähtää sohvalle itekin (tietysti jos jostain löytyisi sitä itsekuria niin kyllähän sitä lähtisi... vaikka siinä vaiheessa on jo suihkussakin käyty)

Eilinen oli kyllä semmoinen killeri päivä, mies laittoi klo 16:30 viestin että menee vielä ainakin parituntia.. V käyrä nousi aika expotentiaalisesti, koska päivä oli ollut melko "haastava".
No, tenavien kanssa ulos ja kun sitten vihdoin ja viimein huomasin että mies oli tullut kotiin, laitoin hänelle viestin "Syö ja tuu pihalle kersojen kanssa, lähden lenkille ja tuun kotiin kun nukkuvat".. No pieni tovi siinä meni ennenkuin tuli päästämään mut vapaalle ja vilkaisu taivaalle antoi ymmärtää että sadetta olisi luvassa joten lenkki vaihtui kuntosaliin.. (eikä sitä sadeetta sitten tullutkaan)
Puoltoista tuntia siellä vierähti, silti tyttäret oli vielä hereille kun vähän yli 21 pääsin kotiin.. Kyllä vähän ketutti..

Mutta, elämä on.

Eilinen oli myös merkkipäivä, olemme olleet miehen kanssa nyt 19v yhdessä. Nykyajan trendejä kun seuraa niin taitaa olla meko harvinaista. Onnellisesti silti yhdessä ja ensvuonna sitten tasavuosia ;)

Mitäs vielä.. keltaisessa lehdistössä on erään kanadalais äidin blogi nostettu esille.. pistää miettimään.. mitäs jos..
http://strikingmom.blogspot.ca/2012/10/hello-world.html

jos tuon tekisi jo nyt kun vanhemmat lapsista on 7v ja 8v niin ehkä ne teini-iässä on jo tooosi oma-aloitteisia.. Käykäähän lukemassa, ihan viihdyttävää.

Ja lopuksi

Rauhallista, rentouttavaa, maukasta ja hauskaa juhannusta kaikille!

täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti