torstai 27. kesäkuuta 2013

Hullu treeniviikko vol 2.

Tiistai-iltana ei satanut, joten kahvakuulailemaan vei tiemme yhdessä mieheni kanssa.
Alunperin oli ajatuksena että oltaisiin pyöräilty tuo 5km matka, mutta jotenkin ei osaa olla aina ajoissa lähdössä joten piti mennä autolla, muuten ei olisi ehtinyt.

Paikkana kyseinen ranta oli aivan ihana, vaikka täällä ollaan jo vähän päälle 8v asuttu emme olleet tietoisia tuosta paikasta. Aivan loistava puisto/ranta.

No, nappasin sen 8kg kahvakuulan ohjaajan autonperältä itselleni ja valitsin hyvän paikan läheltä ohjaajaa että varmasti kuulee ja näkee hyvin..


Tuo Maximin juomapullo on kyllä aivan ykkönen, toimii todella hyvin. Testissä myös se mikrokuitupyyhe ja sekin oli todella hyvä.

Jo melko alkuvaiheessa totesin että tuo 8kg kuula oli liian kevyt. En saanut treenistä oikein kunnolla irti, ainakaan sitä mitä olin etukäteen kuvitellut. Seuraavalla kerralla sitten 10kg kuula käteen.
Tuo 8kg kuula oli kyllä tosi hyvä ylösnostossa..

täältä
Kuvasta sen verran meille ohjattu liike poikkesi, että käsi oli aivan pään vieressä ja luonnollisesti katse eteenpäin.

Kokonaisuudessa tämä kahvakuulatunti oli aivan mainio, ja tykästyin. Vaikka aikaisemmin olen ollut vahvasti sitä mieltä että on aivan hullua hommaa, ei kiitos mulle. Kaikkea (ainakin lähes) kannattaa siis kokeilla ja voi yllättyä positiivisesti.


Seuraavana aamuna..
mies oli aivan kipiä, pakaralihakset, vatsat, selkä ja olkapäät.. raasu.. Mulla tuntui pahalta lähinnä olkapäissä..


Ei pelkästään noi melkoisen kipeät mustelmat, vaan ihan lihaksetkin oli kipeenä. Rinnallevedosta tuli nuo muistot..


täältä


Keskiviikkona oli taas kovat aikomukset mennä mäkijuoksuun, vaan ei menty.
Keskiviikkona oli "lepopäivä" ja päivän urheilut koostui leppoisasta pyöräilystä ja uinnista. Ei mitään hikitreeniä, palauttelua ennemminkin.

Tänä aamuna olen käynty salilla, ja mietin illan ohjelmaa.. Joko lenkki taikka 30min combat + 30min cxworks jälkimäinen kiinnostaa enemmän, johtuen tuosta melko runsaasa vesisateesta mikä tällä hetkellä vallitsee.

Viikonsaldo 23.6.- 30.6.2013:
7t 36min ja 3049kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti