tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hullu treeniviikko vol 1.

Viimeviikolla vähän meinasin että tästä viikosta tulee "hullu treeniviikko" kun lapset on poissa ja mitään tekosyitä ei löydy miksi ei voisi treenata.

No tuumasta toimeen sitten.
En aseta mitään tavoitteita vaan katsotaan mihin päästään, mitään kuitenkaan säästelemättä.

Päätin, että hullu treeniviikko alkoi sunnuntaina, käytiin miehen kanssa pienellä pyörälenkillä.


Tällä kertaa Sports Trackeri väitti että olisi kulunut 1052kcal mutta kuvassakin korjattu sykemittarin antamiin lukemiin.
Löytyihän niitä mäkiä kun tarpeeksi pitkälle polki, ja ihan sopivia ja ihan tarpeeksi.

Illalla tehtiin vielä pieni käpöttely, vähän vajaa 3km minkä aikana ei sykemittaria ollut, se oli semmoista hempeää käsikädessä käyskentelyä mitä ei ole turhan usein tullut viimeaikoina harrastettua..

täältä

Maanantaina alkoi miehen kesäloma, töiden merkeissä. Ja mun aamupäivä meni salilla puurtaessa.

Kuntosalilla meni aikaa 1t 25min ja kulutin 524kcal.
Päivällä sitten kehonhuoltoa ja hierota. Tällä kertaa jalat ja vähän haritoita joka kuulemma muistutti lähinnä pottupeltoa, jokseenkin jumissa siis.
No josko taas parinviikon päästä pääsis uudelleen ja keskityttäisiin vain hartioihin.

Kovasti vielä eilen illalla suunnttelin että aamulla lähden lenkille..

täältä
.. mutta näkymä ikkunasta ei pahemmin innostanut.
Onneksi meillä on crossari kotona, joten Hurja painonpudotus Ruudusta puhelimeen ja polkemaan. Sopivasti tunti siinä meni, sama aika kuin mitä ajattelin että olisin juossut 462kcal kului siinä hikoillessa.

Viikonsaldo 23.6.- 30.6.2013:
4t 6min ja 1817kcal

Tänään illalla, jos ei sada, (ja jos sataa raahaan mieheni ja itseni salille) aion käydä tutustumassa kahvakuulailun ihmeelliseen maailmaan. Mun hieroja vetää myös kahvakuulatreenejä ja suositteli että tulisin kokeilemaan.. ja kuulemma 8kg kuula olisi mulle sopiva.

täältä
Vielä en ole omaa kuulaa kuitenkaan ostamassa, vaikka kieltämättä se on käynyt mielessä..
Mun suhtautuminen kahvakuulailuun on pitkään ollut se että se on ihan "hullun hommaa", käsityksen sain siitä kun joskus vuosi sitten seurasin sivusilmällä kahvakuulatreeniä ja se oli oikeesti ihan hullun näköistä. En olisi silloin uskaltanut osallistua. Ohjaaja oli ihan jäätävä (ja varmasti hyvä) mutta siinä tilanteessa se ei olisi mulle sopinut, nyt kyllä. Ja sen takia se mielenkiinto onkin herännyt.

Saiskohan huomenna aikaiseksi taas "päiväni kuvina" postauksen.. hmm.. kun tämä aamu on kuitenkin jo näin pitkällä ja taaksepäin en nyt jaksa mennä.. huomenna sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti