perjantai 28. kesäkuuta 2013

Päivä kuvina 27.6.2013

Heti perään toinen..




 Hyvää huomenta!
"aikainen" herätys, mies piti viedä junaan, tosin tästä siihen on vielä ihan hyvin aikaa mutta suunnitelmissa oli mennä salille samalla joten pitäähän se ..


 Aamupala syödä ensin, samaa settiä kuin eilen, ilman teetä.
Tuo punanen piltsu on Evoniaa..



Loppuverryttelyt jo tässä menossa.. Jotenkin olen "arka" ottamaan ittestäni kuvia salilla rehkiessä, eniten siinä ehkä painaa vaakakupissa se, että mietin mitähän ne muut ajattelee jos siellä alan kuvaamaan itteäni, saatika sitten salia itsessään..


Lounas.. Kasvishampurilainen ja Pepsi Maxia.. (hyi hyi hyi..)
Lounaan jälkeen


 tai samaan aikaan itseasiassa hömppää teeveestä, elokuva jonko olen varmaan nähnyt ainakin viis kertaa, mutta menee tuommoisenä "kevyenä" päivän täytteenä ihan hyvin..


Sen jälkeen kävin viemässä maton hyötykäyttöasemalle (kaatopaikalle) ja ostoksille.. Jonka aikana nousi ukkosmyrsky, vettä tuli aivan hillittömästi ja vaikka sitä ei kuvasta niin hyvin erotakkaan mietin vakavasti että vietän lopun päivän autossa kun en halua/viitsi mennä sateessa parkkipaikalta kotiin.. sitä n. 30m matkaa..



Päivällinen, broilerin filesuikaleita maustettuna sitruuna pestolla, oliiveilla ja puolikkaalla avocadoa, juomaksi vettä.. Paketti tortellineja ja 250g flesuikaleita riittää n. 3 annokseen..


Illalla vielä 30min combat + 30min cx


 Iltapala, purkki maitorahkaa, jonkun verran mehukeittoa, loraus maitoa, 1 panaani, puolikas avocado.. 2 annosta, toinen lasillinen oli seuraavan päivän aamupala, ennen crossailua ja balancea..


Iltapalan jälkeen rentouttava sauna..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti