tiistai 10. heinäkuuta 2012

Heinäkuu 2012

Liikuntakerrat 23 kertaa (11 tuntia) tilanne 10.7.

Edelleen treeneihin pyöräillään..
Uusi haaste heinäkuulla pälkähti päähän, sarjassamme "pidä suusi kiinni kun saat "loistavan" idean tai joku yllytyshullu siitä innostuu" -ajatus.

Kesäkuun lopussa tuli KuntoPlus lehti, missä kirjoitettiin triathlonista ja siitä kun lähes jokaisessa kilpailussa on myös ns. mimitriathlon tai jokamiestriathlon..
Puhuin siis ääneen että olisi varmaan kiva joskus semmoiselleki osallistua kun matkat ei ole mitenkään älyttömiä ja niistä nyt selviäisi tälläkin kunnolla, ainakin erikseen suoritettuna ihan "leikisti".

Koska on seuraava? oli miehen kysymys..  päädyttiin sitten ilmoittautumaan Hauhon X:nennelle jokamiestriathlonille 200m uintia, 10km pyöräilyä ja 3km juoksua. Ei paha vai mitä?
Viimeviikolla testasin ensimmäistä kertaa 10km pyöräilyä ja 3km juoksua siihen perään. Pyöräilyn jälkeen jalat oli aikalailla puupökkelöt ja tuohon juoksuun tuhrautui aivan liikaa aikaa.

Jotta en olisi viimeinen, mikä tietysti olisi suotavaa treenata pitäisi ja paljon.

Kesäkuun lopussa muuten löysin uuden kivan lajin, BodyCompat.
Nyt suunnitelmat on semmoisia että viikossa on 2 BodyCompattia, 2 BodyPumppia, 1 venyttelly ja 1 BodyBalance + jonkin verran uintia, pyöräilyä ja juoksua.


Elokuuhun on onneksi vielä hyväsesti aikaa, joten eiköhän tässä jonkinmoiseen triathlonkuntoon päästä

Heinäkuun mitat
Paino 74,8kg
Vyötärö 103
Lantio 108
Pituus 158
BMI 29,96 (lievä lihavuus)

2 kommenttia:

  1. Huh! Sähän olet kone! :) Ei mulla vaan olisi mitään mahiksia mihinkään triathloniin! Ei edes villeimmissä unelmissa. Täällä taistellaan ihan vain peruskunnon paranemisen puolesta ja jos jonkinlaisen haasteen itselleen haluaisin asettaa, olisi se _pelkästään_ tuo 10km pyöräily TAI 3km juoksu. Vaikka eihän sitä tiedä.. Ehkä jonain päivänä.

    Voimia treenaamiseen!

    -Miranna-

    VastaaPoista
  2. Jonainpäivänä tosiaan..
    Ehkä mustakin löytyy vähän sitä yllytyshulluutta..

    VastaaPoista