tiistai 31. heinäkuuta 2012

Reeniä reeniä, nainen!

Liikuntakerrat 51 kertaa (27 tuntia) tilanne 31.7.  (no liikuntaa ainakin enemmän kuin muina kuukausina)

Paniikki iskee, huomasin kalenterisa että Hauhon reissuun on aikaa enää viikko!
Oonko reenannu sitä silmällä pitäen, olenko? No en ole.

No, on jonkin verran tullut uiskenneltua lasten seurassa meressä, compattia vähän, saliohjeman kävin tekemässä, seissy kentän laidalla ja katsonut kun poika pelaa jalkapalloa.

Ehkä sen kentän laidalla seisomisenkin voisi reeniksi lukea, sykkeet jännityksestä kuitenkin koholla ja aina kerrallaan 1,5 tuntia seisoskelua.. hmm.. no en sitä kuitenkaan mihinkään ole reeniksi merkannut, kuten en myöskään 6 tunnin talkoovuoroa keittiöllä, jalkojen päällä sekin aika meni.
Kyseessä oli siis Kokkola Cup.

Tänä aamuna on reenattu, 15km pyörällä ja 3km juosten, aikaa meni yhteensä 65min. Ehkä siis hyvinkin tavoiteessa pysytään, siinä tunnissa triathlonin suhteen. Hyvä niin.
Mies ilmoitti aamulla myös kiristäneen tavoitettaan tuohon tuntiin.. pitäiskö mun siis kiristää 55min? Tosin, viimevuonna näköjään kunto sarjassa ollut osallistujia 62 josita sijalla 61. kokonaisaika on ollut 56:48 (1 keskeyttänyt) joten ehkä pitäisi kiristää siihen 50minuuttiin.

Kun noita aikoja katselee, henkilö joka viimevuonna on suoiutunut ajalla 50:42 on käyttänyt uintiin 9:32, pyöräilyyn 24:49 ja juoksuun 16:21.
Viimeksi kun pyöräilin 10km meni aikaa 30min, nyt tuossa aamun 15km meni aikaa 47min, juoksussa sen 18min, hallissa uidessa 200m menee n.6min. Mutta olen laskenut että järvessä saa lisätä aikaa ainakin sen 4min. Joten näillä ajoilla menis se 55min.
Yritän tsempata itseäni ajattelemalla että kyseessä on kuitenkin kilpailu ja niitä henkilöitä joiden perässä voi kirittää itseään on hieman enenmmän kuin esim tänään aamulla klo 6 tuolla pyörätiellä, muutama hassu tuli vastaan, juostessa ei näkynyt kuin pari puistotyöntekijää (eivät juosseet karkuun) ja yksi koiran pissittäjä kävellä löntysteli vastaan. Ei siis kirittäjiä, puhelinkaan ei ollut mukana joten musiikki uupui ja tyttäreni eilen löytämästä MP3 soittimesta akku tyhjä (mitähän musiikkia sielläkin on)..

Viikon suunnnitelmat on että vähintään kerran päivässä tämä pyörä+juosku yhdistelmä, mieluiten aamulla perjantaihin, ehkä lauantaihin asti, sunnuntaina lepopäivä, maanantaina hieronta + ehkä pieni lenkki lasten kanssa uiden tai pyörällä, tiistaina lepopäivä ja keskiviikkona The Day..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti