keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Litteä vatsa, nyt ja aina

Mikähän siinä on, että kotona urheileminen on niin pirun vaikiaa?
Ostin uuden kirjan, josta pitäisi saada sitä uutta pontta ja ne vatsalihakset timmiki.
Litteä vatsa nyt ja aina -kirjaa on tullut selailtua ja inspiraatio odottaa syttymistään. Olisihan se hyvä saada vatsalihakset hyvään kuntoon ehkä ne makkaratkin sitten lähtisi pois.

Toisaalta yrittää huijata itseään että kyllähän sitä vattalla pitää jotakin olla, olenhan synnyttänyt 4 lasta!
Tosin tuo taitaa mennä kategoriaan "huijaa vaan itteäs hölmö!"

Olen selaillut viimepäivinä tosi paljon tuota KuntoPlus lehden sivustoa, ja sanomattakin varmaan on selvää että haksahdin siihen juoksukello tarjoukseenkin. Helposti "höynäytettävissä" siis, ei sinänsä varmasti on ihan oiva tilaajalahja, kunhan sen saa. "Yllättävän suuren kysynnänvuoksi, kellot on päässyt loppumaan ja odotamme uutta erää" niinpä niin..

Eilen kävin Bodypumpissa, viimeviikkoinen hartijajumi ei ole hävinnyt mihinkään. Kyykyissä tanko pistää hartioissa silleen kivasti että se aiheuttaa järkyttävän jysärin.
Nyt onneksi onnistuin hieman lievittämään ettei iskenyt samalla voimalla kuin viime perjantaina, jolloin makasin raatona lähes 2t melkein oksentaen. Nyt on aika varattu hierojalle jos hän saisi jumin pois ja pääsisi taas nauttimaan pumpista täysinvoimin.

Päätetiin sitten myös eilen lähteä pumpin jälkeen (kunhan sain sen jysärin pois) pyöräilemään, tavoitteena oli 14km, mutta mutta.. kilometrejä kertyi valtavat 2,85km ennenkuin valtava sadekuuro yllätti. Ajattelin ensin että saattaahan se olla että triatholonillakin pyöräillään vesisateessa, mutta järki voitti olihan mulla sentään puhelin taskussa. Vettä tuli sen verran että kaikki vaatteet oli läpimärät, takin taskussa olleet paperit myös. Eikä siinä vesisateessa keretty olemaan kuin vajaa 10min. Olo oli kotiin päästyä kuin uitetulla koiralla.

Tänään paremmalla onnella, kunhan ensin päätän menenkö pyöräilemään vai uimaan, vai molempia. Vaiko juoksulenkille vai sekin ja kaikki kolme..

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä toi kirja. Pitäisiköhän itsekin ostaa se. Toinen kirja joka on hankintalistalla on Teemu Ollikaisen Syö mitä mielesi tekee.
    Vaikka eihän sitä oppailla laihduteta. Inspistä vaan täytyy hakea mitä kummallisemmista asioista.

    VastaaPoista
  2. Suomalaisesta tuon kirjan saa muuten aika edullisesti (nettikaupasta) varsinkin jos on kanta-asiakas.

    VastaaPoista