lauantai 17. elokuuta 2013

Hauhon jokamiestriathlon 2013

Viikko kisoista, ja olo on huippu, tai jotain.

Kisat tuli vedettyä läpi rankassa vesisateessa ja ukkostakin pukkasi päälle. Olosuhteet oli siis kaikkea muutakuin ideaaliset.
Positiivista oli se että oli lämmintä, vesisade oli lämmintä ja järven vesi tosi lämminta 22,4asteista, kyllä siinä kelpasi uiskennella.

Positiivista oli myös se, että kilpasisarusten puheesta päätellen mukana oli useampikin ensikertalainen, kuntoaan ja säätä haastamassa. Hienoa!

Tähänkin asettamani aikatavoite ei täyttynyt. Hieman olen pettynyt, mutta yritän selittää sitä kamalalla säällä ja sillä, että pyöräilyosuus oli 400m pidempi kuin viimevuonna (silloin jotain mittausvirheitä, järjestäjä kertoi)

Tämän vuoden aika oli 56:08.
Viimevuonna 59:01, eli parannusta pikkasen vajaa 4min, ja kun ottaa huomioon tuon 400m pidemmän matkan ja laskee sen mukaan ajan, parannusta tulee 4:59min, joten siihen nähden voi olla tyytyväinen.
Ja toisaalta, olen n.11kg kevyempi kuin vuosisitten.

Kuvia kisasta voi käydä katsomassa tuolta linkin takaa.

Senverran paljon satoi vettä että omaa puhelinta en kaivanut esiin. Sen verran kuitenin tuli vettä että kun autolta kävelin kisan jälkeen vaihtamaan vaatteitani niin vettä oli parkkiksella nilkkoja myöten.. Eikä tosiaan ollut mikään kiire kisan jälkeen autolle viemään pyörääkään vaikka vettä satoi kaatamalla. Sanoinkin miehelleni että harvoin tämmöisessä sateessa kävelee ihan rauhassa.. mikäs kiire siinä kun kaikki vaatteet (siis aivan kaikki) oli jo valmiiksi läpimärkiä.
Huvittavaa sekin siinä auton vieressä väätää paitaansa kuivemmaksi...


Tämä oli tämänvuoden viimeinen triathlon kisa vaikka ei niitä olekkaan montaa ollut tälle vuotta. Ensvuodelle tavoitteena 2-4 kisaa. Yritetään saada mukaan joku vähän pidempikin kuin tämä 200m/10km/3km, mutta ajankohdat on vielä myysteeri kun kisakalenteria vuodelle 2014 ei ole.
Vähän tämän vuotisista voi ottaa osviittaa.. mutta todennäköisesti se Heinola on eka, ja tämä Hauho on yksi ns. meidän päätapahatuma.

10km juoksu

Eilen innostuin vetäsemään kympin, kulki ihan hyvin ja ajaksi tuli nyt 1t 9min 45sek.
Nyt olisi see 7km mennyt myös huomattavasti paremmin, aikaa oli kulunut n46min mikä olisi ollut hyvin lähellä tuota City Runille vuoden alussa asettamaani aikatavoitetta.

Ainut ongelma tuossa juoksussa on ajoittainen polvikipu, menee kyllä ohi hetkessä mutta ikävämpi on tuo lonkanojentajan lähes sietämätön kipu.
Ensviikolla olisikin nyt saatava aikaiseksi käydä hierojalla tai/ja varata aikaa fyssarille. Tuo kun on semmoinen vaiva joka tulee aina juostessa jotain vikaa on jossain, joko juoksuasennossa tai sitten lantiossa itsessään.

Vähän kyllä kiinnostaisi kahdenviikon päästä juostava Venetsialais kuntokymppi, jos sais tuon lantion siihen mennessä kuntoon ja harjoiteltuakin.
Viimevuoden tulosluetteloa kun katselee, niin en sielläkään viimeiseksi jäisi.

Hassua, vaikka mulle ei sinänsä se sijoitus ole niin tärkeä niin se on tärkeää etten jäisi viimeiseksi.

Tästähän päästään myös siihen, pitäisikö enskesänä juoksennella useampi kymppi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti