sunnuntai 25. elokuuta 2013

Venetsialais kuntokymppi

tilaisuuteen 6 aamua..

Nyt on kahteen kertaan juostuna pikkasen vajaa 10km joten tavoiteajaksi kympille voisin laittaa 1t 10min.

Lauantaille ilmeisesti, näillä näkymin, luvassa ihan ok sää. Ei liian kuuma, eikä sadetta.
Tosin kun lähtö on klo 10 niin ei siinä kerkeä kovin kuuma enää näinä päivinä edes tullakkaan.

täältä
 Ylläoleva kuvaa niin hyvin mielialaani tuota kymppiä kohtaan. Tänäänkin lenkillä mietin, miten uskallan edes lähteä, mitäs jos.. tai mitäs jos..

Perhosia alkaa siis lentelemään vatsassa hyvin, hyvin paljon. Eikä kyseessä edes ole mitenkään "suuri" juttu.

täältä

Vaikka olen 98% varma että tulen pääsemään maaliin, niin silti tämä jännä tunne. Vai onko se sitten vaan kisajännitystä, mene ja tiedä.

Juoksutekniikassa ainakin on vielä toivomisen varaa, askel on niin toivottoman lyhyt. Tänään kyllä oikein yritin, ja kyllähän sen heti nopeudessa huomasi, pääsee nopeammin.
Ja toinenkin pointti.. eipähän hirveästi ole nyt lonkanojentajat kipeänä, ei oikeastaan yhtään. Ne mulla normaalisti kipeytyy tosi kovasti.

Venyttely olisi tärkeä (edelleen), anomoituja venyttely ohjeita muuten löysin täältä Mobilatin sivuilta, kannattaa käydä katsomassa ja oppimassa mahdollisesti uutta.

Huomenna pääsenkin muuttamaan ulkoistahabitusta.. eli parturiin... ei nää pitkähköt hiukset vaan oo mua. En osaa laittaa niitä mitenkään ja hiukset kärsii aika paljon kun on ponnarilla koko ajan. Jotain lyhyempää siis luvassa.. jänskättää... (sekin)

1 kommentti: