perjantai 30. elokuuta 2013

Koekaniinina toimittu...

Olen ollut lähes aina epäileväinen kaikkia rasvansieppareita kohtaan.
En ole ymmärtänyt miten ne muka toimii ja toimiiko ollenkaan. eli onko vaan hyväuskoisten höynäyttämistä.

Vastoin omia ajatuksiani päätin kuitenkin kokeilla..


Fitnesstukku
Star Nutritionin Ripped Prota
"Rasvanpolttaja piristävillä, termogeenisilla ainesosilla sekä B-vitamiinilla ja kromilla. Kombo, jolla pääset tavoittelemaan tiukempaa kuntoa!
Ripped Pro sisältää yhdistelmän yrttejä, tulisia mausteita (chili, kaneli ja inkivääri), piristävää kofeiinia, B-vitamiineja sekä korkean pitoisuuden kromia. Ainesosien yhdistelmä stimuloi aineenvaihduntaa monilla tavoin.
Suositeltu päivittäinen annos: 1-2 kapselia päivässä, ennen aterioita.
Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös kananmunaa, soijaa ja maitoa, ja voi siksi sisältää näiden jäämiä.
Huom: Tämä on ravintolisä eikä se korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 18-vuotiaille eikä myöskään raskaana oleville tai imettäville. Henkilöiden joilla on jokin sairaus ja/tai ovat lääkityksellä tulisi ennen tuotteen käyttöä kysyä lääkäriltä neuvoja."


Otin näitä 2 aina aamupalan yhteydessä, ja napsin kaksi purkillista, heinäkuun puolessa välissä aloitin ja eilen ne sitten loppui.
Heinäkuu
Rasva% 40,5%
Lihas% 38,7%
Viskeraalirasva 6
Paino 64,2lg

Elokuu
Rasva% 38,2% (-2,3%)
Lihas% 36,2% (-12,5%)
Viskeraalirasva 6
Paino 63,3kg (-900g)

Mittauksissa käytetty sitä meidän Omronin kotivaakaa, jossa on kehonkoostumusmmittari samassa.

No, lähihän sitä rasvaa vähän muttä näytti myös vaikuttavan negatiivisesti lihasmassaan. MUTTA todettakoon että tänä aikana en pahemmin ole salilla käynyt, kun olen painottanut enemmän näihin "ulkolajeihin".

Ajattelin kyllä jataa testausta kun tämä sali treenikausikin voi nyt alkaa, huomenna viimeinen ulko-"kiskaisu" siellä kuntokympillä.

Seuraavana testaan näitä:

Fitnesstukku

Pitäkää vaan hölmönä, turhamaisena, hassuna tai mitä vaan.. Ehkä itsekin pidän mutta testataan, testataan..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti