lauantai 3. elokuuta 2013

Testissä Vanish -tahranpoistoaineet

Pitkästä aikaa Buzzausta.


Ihanaa pinkkiä ja valkoista tahranpoistoainetta tuli testattavaksi.

Tahratestiin sai/piti valita mahdollimman paljon erilaisia tahroja. Ulkoistin sotkemisen lapsilleni jotka olivat enemmän kuin innoissaan kun saivat ihan luvanperästä sotkea oikein kunnolla.

Vaikka välillä oli kuulemma ihan "yääääk", "yyyyh" ja "hyyyyiii"..


Tahraavia jutskia... kahvia, suklaakastiketta, pähkinävoilevitettä, ketsuppia, sinappia, sitruunapestoa, oliiviöljyä, kuulakärkikynää, Textmark -permament tussi, "normaali" tussi ja puuvärikynä. Kuvassa alimmaisessa testi kankaan pala, vielä niin ihanan valkoisena..




 Lapset vauhdissa...


Välittömästi testin jälkeen kankaanpalanen näytti tältä..




 Hieman vielä vähän hankausta yhteen.. ja sitten pesuun..

Valkoista Vanishia testissä käytettiin..



Ekan pesun jälkeen, musta tussi ei lähtenyt, eikä kuulakärkikynäkään ja hieman rasvatahroja näkyvissä... --> uudelleen pesuun ja kostutin kankaan keskimmäisellä, nestemäisellä tahranpoisto aineella, ja annoin vaikuttaa hetken ja tietysti unohdin sen totaalisesti vuorokaudeksi.. nooh..





Rasvatahrat lähti ja kuulakärkikynäin haalistui merkittävästi.

Normaalissa käytössä on kyllä huomattu tuotteen erinomaisuus, viimeisimpänä kuopuksen turvaistuimen kangas pestiin tänään ja kappas, se todellakin on vaaleansininen eikä harmaansininen.. Vau -efekti.

Voin vain suositella!

#vanishtesti #vanishoxiaction

_____________________________

Hei,

Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on SatuI): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=SatuI
(klikkaa linkkiä, kiitos)

Voit myös lähettää sähköpostiviestin:  Finland SatuI  osoitteeseen register@buzzador.com tai lähettämällä tekstiviestin:  Buzzador SatuI  numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä: http://www.buzzador.com/fi?refstr=SatuI>http://www.buzzador.com/fi?refstr=SatuI

(klikkaa linkkiä, kiitos) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti