lauantai 3. elokuuta 2013

Motivaatio.. motivaatio ja motivaatio Missä HEL*****SÄ olet??

täältä
Jep, osa varmaan on arvannutkin että jotain tämän suuntaista saattaisi kiireellisen perheenäidin mielessä olla liikkumassa.

Olen NIIIIN vihainen itselleni, mutta ei siitä ole pahemmin ollut niin mitään apua! Ei vaan KIINNOSTA liikkua, kuin se mitä on pakko.

Hyvin huolestuttavaa, sillä 4 päivän päästä pitäisi olla huippu hyvässä kunnossa Hauholla *PRKL*

Syömiset.. no joo-joo.. nekin on ihan persiillään, tietysti. Vihanneksia/kasviksia ei nimeksikään, pastaa, riisiä ja herkkuja.. eikä edes pasta/riisi ole täysjyvää... voi voi voi.. kuka mut täältä ojan pohjalta nostaisi ylös?

No, jotain positiivista..

Oikeesti jaksan juosta ihan hyvin. Tartten vaan sen kuuluisan potkun perseelle ja sitä rataa.. Jaksan pyöräilläkin hienosti, kestävyys on hieman parantunut vaikka liikkunut en olekkaan.
Joten en mä nyt ihan kuolekkaan sitten keskiviikkona.

Naureskelin miehellekin että sen pitäis juoksuttaa mua tuolla lenkkipolulla, ajella pyörällä vieressä ja karjua korvaan että "jaksaa jaksaa, juokse prkle juokse"
Mutta ei se suostunut, ajattelee sitä että mitäs jos joku tuttu näkee ja alkaa jutut liikkumaan miten TÖRKEÄ hän on vaimolleen.. Aiheuttaisi ehkä jotain negatiivistä työmaailmassa..
No, joten täytyy itse kehitellä jotain.

Olen miettinyt että viittisikö siltä mun ex-PT:ltä pyytää ääni näytettä puhelimeen ja soittaa sitä korvissa.. vaikka ei hänkään ihan noin karskisti kannusta mutta silleen sopivasti kuitenkin.

Ei kukaan teistä, rakkaat lukijat, haluaisi keskiviikkona olla Hauholla karjumassa reitin varrella tuota että "jaksaa jaksaa polje/juokse prkle!" ??  (hehe)

täältä

Pitääs varmaan tulostaa tuo lista jääkaapin oveen, vessan peilikaapin oveen, sängyn viereen ja tähän koneen viereen.. Kyllä se motivaatio on nyt vaan kaivettava jostain ja nostettava laiska perse sohvalta ja liikkua.
Pitää se ihana tunne mielessä mikä siitä seuraa..

Hauhon jälkeen suunnittelin viikkoni sisältävän 2x combat, 2-3x sali ja 1-2 lenkkiä/uintia/venyttely.. sillä jouluksi timmiksi, vai mitä? Kuitenkin siten että viikossa olisi se 1-2 lepopäivää..

Ja eihän mulla kohta olekaan mitään muutakuin aikaa, työtön työnhakija ja lapset hoidossa/koulussa... (suunnittelen opisekluiden aloittamista, kunahn saan paikan)

Mutta, nyt kamat kasaan ja uimaan!!! Pitäähän sitäkin treenata ennen keskiviikkoa..

Oikein mukavaa päivän jatkoa, I't gooood to beeeee back!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti