maanantai 27. elokuuta 2012

Viikonloppu takana

Oltiin mummilassa purettiin trampoliinia ja kävin metsässä etsimässä kanttarelleja (löytyi muutama) ja suppilovahveroita (löytyi vähemmän kuin kanttarelleja).
Suppikset ei taida vielä olla "kypsiä" koska ko. paikassa niitä on niin paljon ettei tiedä mihin astuisi, siis normaalisti.
Edellisinä vuosina tosin on käyty lokakuun puolella, ensimmäisten yöpakkasten jälkeen. Silloin on vaan niin kylmä että sormet on kohmeessa melko pian, joten ajattelin käydä tänävuonna aikaisemmin.

Tietääpähän että vähän myöhemmin on sinne mentävä jos meinaa suppiksia saada. Eli siis uudestaan metsään sitten myöhemmin.

Lauantaina oltiin myös 3 lapsen kanssa huvipuistossa, kaikkihan tietää että maailmanpyörä on laitteista se hirvein.. no ei ole.. Se on Fiesta Mexicana hitaalla kyydillä. Lapset innokkaana kirmasi laitteen luo ja arpoivat mennäkö nopeaan vai hitaaseen kyytiin, laitteen ohjaaja neuvoi lapsia menemään hitaaseen kyytiin ja minä perässä (vaikka olisivat päässeet ihan sinne keskenäänkin).. BIG mistake! Ei olisi pitänyt mennä ei.
Liian korkealla ja liian hitaasti on mulle se aivan kamala yhdistelmä.
Sama juttu siinä uudessa Dragon Towerissakin pahinta oli hidas ylösnousu. Ei se pudotus ollut mitään siihen ylöskapuamiseen verrattuna.

Mitä lujempaa ja hurjempi laite on sitä "mukavampi", mutta noi hitaat ja korkeat ei ole ollenkaan mun juttu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti