torstai 30. elokuuta 2012

Merkinnät jatkuu

Toisen päivän merkintöjen jälkeen, niin ei kait tämä mitään älyttömän hankalaa olekkaan..
Vähenmmän punaista kuin eilen.


* Ruokavaliossasi on nyt 412 g kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, marjoja ja sieniä. Niiden määrä ruokavaliossasi on jo kohtuullinen. Tavoittele kuitenkin vielä 600 g päiväannosta. 

* Ruokavaliosi kokonaisenergiasta 20% tulee nyt rasvasta. Rasvasta saadun energian osuuden pitäisi olla yli 25% mutta alle 65%.

* Ruokavaliossasi on nyt 3.3 dl korkeaenergisiä juomia ja 7 grammaa energiapitoisia herkkuja. Lisäksi ruokavaliosi kokonaisenergiamäärästä 2% kertyy herkuista.

* Ruokavaliossasi on nyt 23 g kuituja, mikä on jo kohtuullinen määrä. Tavoittele kuitenkin vielä 25 gramman määrää. 

"Energiapitoiset juomat" taitaapi olla God Morgonin trooppinen mehu ja "energiapitoiset herkut" kuivatut aprikoosit ja karpalot ??, joita tuli vielä herkuteltua iltapalan jälkeen. Yllättävää, että rasvanmäärää saisi lisätä.

Eilinen suunnitelma CxWorxista ja Combatista jäi haaveeksi miehen töiden vuoksi, joten tein 45minuutin vatsalihastreenin kotona. Oli hieman haastavaa kun kaksi pienintä halusi olla mukana (ja vähän huvittavaa) välillä tiputtiin sohvalta mun jalkojen päälle ja välillä kontattiin vatsan alta.. Mutta saipahan hien pintaan.

   
* Olet kuluttanut liikunnalla tämän viikon aikana jo 1243 kilokaloria. Olet hyvää vauhtia pääsemässä kohti laihdutusliikkujan viikkotavoitetta, joka on vähintään 1500 kilokaloria.
 

* Sinulla liikuntaa on jo 3 päivänä viikossa. Tähtää vielä siihen, että liikut ainakin 5 päivänä viikossa.

* Viikko-ohjelmassasi on nyt sopivassa suhteessa eri tehoista liikuntaa. Jatka samaan tapaan!

* Viikko-ohjelmassasi on sopivassa suhteessa aerobista harjoittelua, lihaskuntoharjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua. Jatka samaan tapaan!    

Tänäänkin miehen työ rajoittaa liikuntaharrastusta, eli siis salille lähtöä joten voisi tehdä kotona jotain. 

2 päivää herkkupäivään, siis lasten karkkipäivään mutta ehkä jotain voisi itsekin syödä herkkuja siis.. mutta mitä se olisi?? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti