keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kiloklubi

No, niin eiliseltä tuli kirjattua syömiset ylös ja tältä se sitten näyttää..

* Ruokavaliossasi on nyt 103 g kasviksia, vihanneksia, juureksia, hedelmiä, marjoja ja sieniä. Niitä pitäisi olla vähintään 400 g päivässä, mutta tavoitteena tulisi olla yli 600 g päivässä.


* Ruokavaliosi rasvojen kokonaismäärästä 40% on tyydyttyneitä rasvahappoja. Osuuden pitäisi olla alle 33%.

* Ruokavaliossasi on nyt 0 dl korkeaenergisiä juomia ja 9 grammaa energiapitoisia herkkuja. Lisäksi ruokavaliosi kokonaisenergiamäärästä 1% kertyy herkuista.

* Ruokavaliossasi on nyt 15 g kuituja, mikä on jo kohtuullinen määrä. Tavoittele kuitenkin vielä 25 gramman määrää. 

Tiedänkin sen että kasviksia pitäisi lisätä (kukaan ei vaan ole tehnyt sitä salaattia jääkaappiin) meillä juodaan kevytmaitoa, siitä tuo tyydyttyneet rasvat nousee niin korkealle. Lapset on niin laihoja että meille ei osteta rasvatonta maitoa että jostain saisivat edes rasvaa. Vaikka kyllähän heillekin kasvisrasvat olisi parempi vaihtoehto, mutta näillä nyt mennään toistaiseksi.

Nyt ei ole tullut herkuteltua, ja olen saanut pidettyä mieliteot kurissa vaikka mies niiten kanssa vielä tuskaileekin. Saiin kuitenkin eilen sanottua hänelle ettei avaa sitä karkkipussia mitä meinasi avata.
Leivästähän niitä kuituja saisi, nyt ei ole tullut syötyä leipää. Pellavansiemenrouhetta kylläkin aamulla puuron kanssa ja normaalisti kauraleseitä iltapalalla. Eilinen iltapala kylläkin oli sitä "herkku" osastoa. Suppilovahverokeittoa nimittäin ja kyllä ihan kermaan tehtynä ja sinihomejuustolla maustettuna. Mutta kyllä oli hyvää.

Liikuntapuoli taas näyttää tältä eilisen jälkeen.

* Olet kuluttanut liikunnalla tämän viikon aikana jo 1079 kilokaloria. Olet hyvää vauhtia pääsemässä kohti laihdutusliikkujan viikkotavoitetta, joka on vähintään 1500 kilokaloria.

* Sinulla liikuntaa on jo 2 päivänä viikossa. Tähtää vielä siihen, että liikut ainakin 5 päivänä viikossa.
Olet tällä viikolla liikkunut 196 minuuttia. Olet hyvää vauhtia pääsemässä kohti kuntoliikkujan viikkotavoitetta, joka on yli 200 minuuttia.


* Viikko-ohjelmassasi on nyt peräti 39% korkeatehoista liikuntaa (yli 80% maksimisykkeestä tai yli MET 8). Laihdutusliikkujan kannattaisi tähdätä siihen, että enintään 15% liikunnasta olisi korkeatehoista.

* Viikko-ohjelmassasi on sopivassa suhteessa aerobista harjoittelua, lihaskuntoharjoittelua ja liikkuvuusharjoittelua. Jatka samaan tapaan!

 Pitäisi siis vähän hillitä noita korkeasykkeisiä lajeja?? Sepä käy hyvin (not), jotenkin nyt vaan olen tykästynyt näihin missä syke nousee suhteellisen korkealle ja ihan tarkoituksella.
Kuntosalilla ei tietysti niinkään, mutta alku ja loppulämmittely crossarilla on semmoinen missä nostankin sykkeitä. (ehkä ei pitäisi).
Pumpissa nostellaan sykkeitä ja combatissa taas puolestaan mennään mun kohdalla siellä maximissa aika lailla koko tunti. (mutta mikä hyvä fiilis onkaan sen jälkeen)

 Tänään liikunnassa suunnittelilla CxWorx ja Combatti. 


 
 

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Tulin vastavierailulle tuolta muutos alkaa maanantaina -blogista.

    Mulla on ongelmia kanssa tuon ruokavalion suhteen. Liian vähän kuitua ja energiavaje on liian paljon.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista