tiistai 28. elokuuta 2012

Kalorilaskentaa ja liikuntaa

Mä olen niin huono siinä.
Olen kyllä rekisteröitynyt kiloklubiin, mutta ei sinne vaan tule laitettua ruokia.
Eniten noissa ärsyttää se että ilmeisesti ruokailuni on niin eriskummallista että kaikkea ei tietenkään sieltä löydy, sitten on ärsyttävää alkaa luomaan omia reseptejä kun kuitenkin samanlaista ruokaa tulee syötyä suhteellisen harvoin.

Liikunnan kyllä sinne voi lisätä. Ne kyllä löytyy ja aikoja sumplimalla saa kulutuksen vastaamaan lähes oikeaa, sen mukaan mitä sykemittari ilmoittaa.

Voisi yrittää kuitenkin tsempata tämän viikon tuon kiloklubin kanssa, katsoa syönkö oikeesti niin "hyvin" kuin kuvittelen vai mennäänkö sittenkin ruokavalion kanssa niin mettään kun vaan voi mennä.

Liikunta pitäisi olla suurinpiirtein kondiksessa.
Eilen kävin tekemässä hyvän salitreenin ja tänään olisi vuorossa pitkästä aikaa Bodypumppia + venyttely.

Crossarinkin piuha on saatu "takaisin" (siis uusi tilalle) joten silläkin voisi vaikka jokapäivä polkasta, eilen vielä suunnittelinkin asiaa siten että jokapäivä polkaisi puolisentuntia - tunti jos/kun lapset saa rauhoittumaan x ajaksi vaikka tv:n ääreen. Muussa tapauksessa nuo rakkaat kyllä keksii kaiken mahdollisen ja mahdottoman "kivan" kun äidin huomio on kiinnittynyt johonkin muuhun.

Crossari tulee kyllä syyskuussa olemaan aktiivisessa käytössä kun salille pääseminen on hieman hankalaa mihen työreissujen vuoksi. Mutta eiköhän niistäkin siis selvitä, vaikkakin se liikunta siirtyy alkuillasta myöhäis iltaan (kun lapset on nukkumassa).

Tämmöistä mietintää tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti