maanantai 15. huhtikuuta 2013

Jättiläissarjat.. Ou no!

Tänään kävin testaamassa jättiläissarjojani..

Mukana treeneissä Maximin Hypotonic Sports Drink


3 mitallista (mittakauha tulee purkin mukana) 750ml vettä ja ravistus ja menoksi. Jauhe liukeni veteen hieman poreita nopeammin.
Makuna (kuvasta poiketen) lemon&lime.
Aamupalalla söin tomaattia, jota nyt taas vaihteeksi aiheutti pieniä ikäviä oireita kielessä (pientä turvotusta ja kirvellyä) joten tämä maku ei nyt ihan hivellyt niitä makuhermoja, ehkä se johtuu tuosta tomaatin aiheuttamasta reaktiosta, tai sitten en vaan tykkää. Mutta kyllä tälle täytyy toinenkin mahdollisuus antaa, jahkahan kielikin on taas kunnossa.

Mun penkkipunnerrus painot
Jaksaa jaksaa..
Jättiläissarjaa siis tein, BodyCampin treeniohjelmalla ja  voi huh heijaa mikä sarja! Aluksihan mietin että en tänään tee jättiläisiä mutta päätinkin sittten tehdä. Rankkaa(tehoasta) treeniä toivoin ja sen totisesti kyllä sain.. Ohjeista poiketen.. lämmittelin ja loppuverryttelin 5min sijaan 10min, joten tästä olisi selvinnyt 1t 35minuutissa, mutta haluan mielummin lämmitellä ja verrytellä kunnolla..

Jokaiseen komeen jättiläissarjaan kuuluu 4 liikesarjaa ja mielestäni nekin on hyvin suunniteltu, ensimmäisessä sarassa kului 364kcal, toisessa 193kcal ja viimeisessä 137kcal joten hyvin "kevenee" sarjat loppua kohden.

Urheilujuomaa kului treenin aikana koko pullollinen, irvistellen sitä tuli tosin juotua, mutta eipä tälläkään kertaa tullut uupumista missään vaiheessa, joten voin todeta että Hypotonic Sports Drink toimii hyvin treenin aikana, jaksaa treenata hyvin.




Treenin jälkeen maistui sitten Rich chockolate -makuinen palautusjuoma, oli hyvin suklaisen makuinen, ehkä aavistuksen jauhemainen. Tälläkertaa jääkaappikylmänä, mutta silti tykkään enemmän siitä vanilijasta. Tosin en mä muutenkaan tykkää "suklaan makuisesta" siitä ja tuosta. Suklaa suklaana, kiitos (ja tummana mielummin)!





 Mutta, mitäs se sykemittari sanoikaan aamulla:


juu, ei ollut viimeviikko pahemmiin palauttelua, ei todellakaan.. Mutta LUPAAN! että tällä viikolla palautellaan paremmin.. Se on äärimmäisen vaikeeaa ajatella palauttelevansa nyt kun on taas päässyt  vauhtiin.. Mukamas tekee jotain "väärin" kun himmaa tahtia, vaikka asia on täysin päinvastainen.

Lähden tästä kohta syöttämään jalkani nälkäisille kaloille ;)

 #buzzador #maxim #buzzadormaxim

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti