maanantai 22. huhtikuuta 2013

Melkeen 25metriä..

Käytiin lasten kanssa eilen uimassa, pojalla oli uimahyppykoulu ja samalla pääsi itekin siis uimaan.

Piti testata tuota sukeltamista, yksi tämänvuoden tavoitteistahan taisi olla että pystyisi sukeltamaan 25m. Tuosta jäi nyt 1,5m vajaaksi. Eilen olin kyllä sitämieltä ettei olisi edes sinnillä mennyt mutta tänään mietin että oisko sittenkin?

Ehkä tässä eniten kaivelee se että ukkokulta vetäsi sen 25m sukeltaen kun hetin haasteen häenelle.
Hän otti toisenkin haasteen vastaan, yrittää olla tämän viikon samalla ruokavaliolla kuin minä. Eilen ei ihan mennyt putkeen, suuhun katosi muutama ylimääräinen keksi ja hapankorppu.. Katsotaan nyt miten äijän käy.

Tällä viikolla päättyy PT sopimus, tänään on yhteistrenit ja perjantaina loppumittaukset ja tsekataan se mun juoksutekniikka. Mieli on todella haikea, mutta onneksi on tuo BodyCampin haaste mikä jatkuu ja jonka kautta saan päivityksiä saliohjelmaan. Matka siis jatkuu, enkä vieläkään siirry takaisin bodypumpin pariin, mutta se -combat pitäisi kyllä johonkin väliin saada mahtumaan.. Viimeistään sitten kesän jälkeen, kun nämä kaikki kisat on ohi.

täältä

Mä taas haaveilen, mutta miksiköhän mun haaveilut maksaa aina niin helkkarin paljon?
Totesin miehellenikin että jos saisin jostain vaikka ees 2000€ niin ei olisi mitään ongelmia kuluttaa sitä "siltä istumalta" (ei kuulemma ole mikään yllätys).
Ostaisin varmasti sen Skinsin triathlon kisapuvun, ja sitten kilpapyörän ! Jep, viimeviikolla keksin uuden hullutuksen mitä (muka) tarvitsen (siis haluan).
Olishan tuommoinen hiilikuiturunkoinen pyörä paaaljon kevyempi kuin tuo mun citypyöräni leveine renkaineen.. Eihän tuommoinen kilpapyörä paina varmaan 10kg!

Löydettiin meinaan yhdestä liikkeest erittäin hyväkuntoinen käytetty, hp vaivaiset 650€. Sisältää myös käytetyt kengät jos ne vaan sopii jalkaan (niitä en sovittanut)..

Täyty varmaan alkaa säästämään enskesää varten...


Aamulla taas arvattu viesti sykemittarissa.. En sitten osannutkaan ottaa rauhallisemmin.. tai otin puolisen tuntia vähemmän..



No, päätin vaihtaa ohjelmaa tuosta painonpudotuksesta kunnon maksimointiin, jolloin jopa nuo kolmosalueen sykkeet on ohjelmassa mukana 2t ykkösalueella 2t 25min kakkosella ja 45min kolmosella.. Katsotaanpas mihin tällä ohjelmalla päästään ensviikon maanantaina.


Siitä huolimatta, saa ottaa vähän rennommin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti