keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sponsoreita ja/tai yhteistyökumppaneita

Villi ajatus päässä, tässä kun eilen katselin triathlon kisapukuja, vaikka vasta aloittelenkin niin olisihan tuommoinen puku tosi kiva omistaa. Ja vaikka suunnitelmissa onkin vielä pudottaa painoa, eli käytännössä se tarkoitaa että enskesänä pitäisi olla jo taas uusi puku käytössä.

Triathlonpuvut on aika kalliita, eikä semmoiseen nyt ole varaa joten mistäköhän saisi sponsoreita ta yhteistyökumppaneita jotka voisivat osallistua puvun hankintaan?
Ja mitä se ylipäätään tarkottaisi jos saisin? Mainostamista varmasti, mutta mitä muuta?

Mulla olisi haaveissa Skins:in TRI400 kisapuku


On se vaan niin nätti, hinta tuolta Skinsin omilta sivuilta tilattuna 192€ varmasti halvempiakin vastaavia löytyisi tämä nyt sattuu olemaan ainut mistä olen kuullut ja tietysti sen edustajan mukaan on se THE puku mikä pitäisi jokaisella harrastelijallakin olla. (tietysti)

PT treenit oli vaihteeksi eilen
on vaan niin ihanaa saada hyvää palautetta kehityksestä ja tekniikasta. Huomata tuloksia etc. etc. on todella harmi että sopimus on päättymässä tämän kuun loppuun. Tulee ikävä noita yhteistreenejä.

Eilen just puhuttiin mm. penkkipunnerruksesta. Alussa se 8kg käsipainot tuntui aivan killeriltä ja aivan liian pelottavilta ja nyt kuitenkin teen punnerrukset 10kg käsipainoilla ja PT ajatteli, että vielä ennen meidän sopimuksen päätöstä nostetaan painoja (apua!)

Eilen hackissa myös huomasin PTn avun. 4 ensimmäistä toistoa sain tehdä ihan itekseen, sen jälkeen hän otti ja painoi vastaan (yleensä voisi kuvitella että autetaan nousemaan ylös..) ihan viimeisiä vietiin kyllä kaikissa liikkeissä ja se kyllä tuntui hyvältä.

Emmin blogissa oli kyllä tosi hyvä kuva tähän


Lapsukaiset on kipeenä, ja yöt menee yskimistä kuunnellessa joten taas vähän nihkeetä tuo aamulenkille lähteminen. Ilmat alkaa olemaan kyllä kohillaan alle 10 astetta pakkasta ja melken joka aamua paistaa aurinko. Mikä ihanampi sää (paitsi voisi olla se yli 10 astetta lämmintä). Mutta eiköhän tämäkin vaihe mene nopeasti ohi.

Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ainakin pesispiireissä sponsoreille yleensä riittää se, että mainos näkyy esim. pelipuvussa tai kentällä.
    Sponsoreita on varmaan helpoin löytää jos on vaikka joku tuttu yritys, missä käy kysymässä. Tai sitten rohkeasti vaan mihin tahansa yritykseen kyselemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä siinä, olen aika arka lähtemään kyselemään suoraan sponssia varsinkin kun en ole mitenkään huippu-urheilija :/

      Poista
  2. Sulle on muuten haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista