lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tiukka 2 tuntinen treeni takana


Eilen vietettiin oman kuntosalinen 4vuotisjuhlaa. Itseäni kiinnosti eniten Combatin tekniikka-opastus joka oli heti illan alkajaisiksi, seuraten kahdella 45min setillä lisää Combattia yhteensä siis 2 tuntia Combattia.

Tekniikka-opastus oli kyllä todella hyödyllinen, hyppypolvipotkukin avautui hienosti, vaikka kyseisestä liikkeestä on kokemusta vain yhdeltä aikaisemmalta kerralta mutta kuulosti, saatika näytti itse tehtynä äärimmäisen koomiselta, nyt ehkä vähän vähemmän koomiselta..

täältä
Tietysti edelleen mun tekemänä hyvin kaukana tuosta kuvassa näyttävältä ;)

Etukäteen en tiennyt, että luvassa olisi kunnon maraton Combatin osalta, mutta lähdin iltaan kuitenkin hyvin varustuneena. Ajattelin, että nyt on hyvä testata Maximin ennen treeniä ja treenin aikana nautittavaa urheiluravinnetta.
Ensimmäisenä pääsi testiin Total Hydration -poretabletit. Tuubissa on 10kpl poretabletteja joista 3 sekoitetaan 750ml vettä. Tabletit oli yllättävän kookkaita ja eivät ihan sekunneissa liuenneet veteen pienessä hetkessä kylläkin.
Kannattaa siis tehdä juomasekoitus valmiiksi etukäteen, niin ei treenin aikana menee aikaa tablettien liukenemiseen.



Makuna näissä oli orange, ja ehkä etäisesti muistutti jopa appelsiinin makua. Maku oli kuitenkin ihan miellyttävä.

Kahden tunnin Combat maratonista siis selvisi suhteellisen virkeänä ja täysjärkisenä, ehkä pelkällä vedellä nesteytettynä tilanne ei olisi ihan yhtä hyvä.
Kyljet kllä välillä huusi hoosiannaa, mutta ehkä se onkin tarkoitus.

Juomapullokin pääsi testiin, ja todettiin hyvin toimivaksi joten pääsee jokatreeniin mukaan.

Törmäsin hyvää blogikirjoitukseen kovaa treenaamisesta täältä kirjoittajana on Kira Tiivola koulutettu PT ja ryhmäliikuntaohjaaja.Treenaanko ehkä liikaa, vai juuri sopivasti?

Tykkään treenata kovaa, yleensä treenaan siten että annan itsestäni kaiken irti koska muuten tuntuu kuin hukkaisin aikaani (niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin)..
Jos ei huvita lähteä salille tai lenkille niin en lähde. Poden siitä ehkä hetken huonoa omaa tuntoa ja haukun itseäni laiskiaiseksi, mutta vaan sen hetken.

Tiedostan kuitenkin myös rajani, enkä halua hajottaa itseäni, eli vaikka treenataan kovaa, järki pitää pitää mukana koko ajan ettei satu ikäviä.

Tosin, tämän aamuinen oli poikkeus, katselin sykemittariani ja en halua että se vinkuisi mulle maanantai aamuna.. pikkasen vajaa 50min 2. sykealueella vajautta, ja 2 sek. ykkösalueella, joten päätin että kun uin niin uin ihan rauhallisesti ja näin ollen 57min uinnista 1. alueella meni 7min56sek, 2. alueella 48min54sek ja 3. alueella 33sek. "Kunto parantumassa" (JEE, niin pitäisikin)
Silti tuossa ajassa ja ilman riuhtomisia matkaa kertyi 1750m, onhan se edelleen tavoittestani, 2500m tuntiin vielä äärimäisen kaukana.

Nyt on tavoitesykealueet ensimmäistä (!) kertaa saavutettu, lokakuun puolenvälin jälkeen.. Yleensä aina tuo 2. alue on jäänyt saavuttamatta ja kolmonen mikä muistaakseni olisi aina ollut nollilla on ollut reippaasti yli. 

Näin väli huomiona, tämä sykemittari on näköjään ollut nyt puolisen vuotta käytössä tänä aikana olen kuluttanut 47821kcal liikkunut 131t 8min, 145 kertaa.
Paino on ollut 72,3kg lokakuun aikana ja nyt 66,2kg lähtenyt siis n 6,1kg (kun laskennallisesti sen pitäisi olla 6,8kg 47821/7000) ei kaukana siitä...
Nyt taas kun ajattelee aikaa 6kk ja 6kg niin ei se enää niin hemmetin hidasta olekkaan, vaan juuri sopivaa.

täältä


 #buzzador #maxim #buzzadormaxim


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti