perjantai 19. huhtikuuta 2013

Treenit ilman urheilujuomaa


Pitihän se testata, vertailun vuoksi tietenkin, miten treenit sujuu pelkän veden voimin.
Kyllähän ne sujuu ihan ok, mutta kyllä olin treenin aikana hivenen uupuneempi. Vaikea selittää, mutta noina muutamina kertoina kun urheilujuoma on ollut pullossa veden sijaan ei ole treenin jälkeen ollut puolikuollut olo, kuten on pelkän veden kanssa treenatessa.

Toisaalta, asiaanhan saattaa vaikuttaa merkittävästikin myös treenin kesto. Lähes 2tuntia salitreenausta on kuitenkin aika paljon.
Vaikka myönnettänköön että kanssatreenaajan kanssa tuli juteltua muutama minuutti sarjojen välissä.



Nyt ois tämän viikon suunnitellut treenit treenattu. Kolme kertaa kävin salilla ja kahtena päivänä kävelin tuon 2km matkan kotiin.
Liikuttu on yhteensä 6t 8min (tavoite 4t 50min), 2580 kulutettua kaloria (tavoite 1850kcal), joten taitaapi taas mittari maanantai aamuna vinkua harjoitusviikon vajautta.

Sykealueista ykkönen on "plussalla" ja kakkonen hivenen vajaa, mutta kolmosellekin on kertynyt jo yhteensä tunti! (pelkällä salitreenaamisella!)

Eilinen lounas meni vähän miten meni.. mutta se maistui hyvältä..




Tämä on myös tämänpäivän välipala + kahvi.
Maximin energiapatukka makuna Caramel&choco, hyvää ja caramellikin maistuu enimmäkseen, mukava suklainen jälkimaku.

Koostumus on helpostisyötävää eikä ollenkaan kuivahkoa. 

Ruokavaliohan on kaiken A ja O ja kun treenaa kovaa aterioiden pitäisi olla "täydellisiä" tämä on aika kaukana täydellisestä lounaasta, välipalana menettelee kuitenin paremmin.
Illalla siis, jo sen  varsinaisen rahka-marja iltapalan jälkeen iski himo, himo joka olisi ollut vältettävissä ihan pienellä sinnikyydellä.. Mutta ajattelin koska lounas oli mitä oli niin annoin luvan syödä.. 2kpl hapankorppuja, levite+17% juusto (mikroon) ja päälle vielä pieni loraus makeaa chilikastiketta ja valkosipulikastiketta.

Tänään sitten oltu taas ruodussa, hyvä aamupala, lounas, no joo.. välipala (toisaalta, kyllä tuo proteiinipatukka on yksi vaihtoehto ohjeissakin)

Treenien suhteen tämä kuukausi näyttäisi menevän tämän vuoden ykköseksi..


Hienoa taas huomata että sairauspäiviä ei pahemmin ole ollut (koputtaa puuta).
Tuo pidempi jakso helmikuussa tosin aiheuttaa pieniä vaivoja vieläkin, mistä saan syyttää vain itseäni, mitäs en ole saanut varattua itelleni hierojalle aikaa. Jep, eli kyykyissä aika-ajoin vieläkin iskee päänsärky mikä onneksi menee oh  melkein heti kun liikkeen lopettaa.

Uusinta-aika InBody mittaukseenkin varattu, tosin menee  vasta kesäkuulle. Toukokuu on niin kovin kiireistä tuolla mittauspaikassa kun kaikki aika menee City Runin kanssa.

Hitsit kun siihenkin pitäisi alkaa treenaamaan tosissaan..

#buzzador #maxim #buzzadormaximi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti