tiistai 23. huhtikuuta 2013

PT treenit ja lenkkiä

Eilen oli sitten viimeiset yhteiset treenit mun PTn kanssa, haikeeta. Ei tosiaan löysilty tälläkään kertaa vaan puskettiin vielä enemmän, ja vähän vielä lisää.

Tälläkertaa, ekaa kertaa, oli myös oksennus hyvin, hyvin lähellä. Mutta ehkä sen ansiosta mulla on (kohta) teräsreidet.

Askelkyykkyihinkin lisättiin painoja, hyvästi 7kg ja tervetuloa 9kg.

täältä

PT sanoi, että olen siitä hyvä treenattava etten koskaan sano vastaan.. mitäs sitä sanomaan, hänhän se ammattilainen on ja jos meinaa että pystyn isommilla painoilla tehdä niin mähän teen. Kyllähän siinä muutaman sekunnin miettii että onkohan tuo nyt tosissaan ja pystynköhän tähän mutta ainakin täytyy yrittää ja aina olen onnistunut.

täältä


Eilisen "tappo" treenin jälkeen oli pitkästä aikaa lihakset kipeenä. Aluksi reidet ja vähän myöhemmin myös kädet.

Perjantaina vihoviimeinen tapaaminen, lihaskunto testi ja mittaukset. Tavoitteenahan oli -10kg siihen en pääse (mitäs en ole pysynyt ruokavaliossa) mutta jos nyt kuitenkin -5kg sais pois (siihenkin vähän matkaa vielä) niin olisin tyytyväinen. Eli treenikuteissa, alkuillasta painon pitäisi olla 66,4kg. Hankalaa kun nyt on vielä tämä turvotusviikko alkamassa.

Hoikustuneesta vartalosta on siis jotain "haittaakin", kaikenmaailman turvotukset näkyy niin helposti. Pömppö on taas tosiaan niin turvoksissa että voisi kuvitella että olen raskaana!

Tämän päivän treenit kans jo tehty, lenkkeilyä 7,5km tihkusateessa, miten ihanan raikas ilma onkaan silloin.
Kevätkin on tullut, västäräkki bongattu, tytär oli myös nähnyt eilen ensimmäiset leskenlehdeet.. Lumi on hävinnyt muutamia kasoja lukuunottamatta kokonaan ihan parissa viikossa, huippua.
Ei varmaan niillä tulva-alueilla niin huippua mutta täällä, missä ei tulvista ole tietoakaan niin voin sanoa, huippua.

Sunnuntaina sain muuten vihdoista viimein treenit ohjeet uintiinkin hallilta.

Nyt ois sitten niin paljon kaikkea mitä sais treenata, mutta mistä siihen löytyisi aikaa?
Salitreeniä, juoksutreeniä, uintitreeniä ja pyöräilytreeniä.. Pitäisi varmaan tuo sali jättää kaikista vähimmälle ja keskittyä näihin kolmeen, koska kahdet kisatkin on edessä..  Ensimmäiseen rutistukseen vähän päälle kuukausi! (jos City Runia ei lasketa) PANIIKKI iskee..

täältä



Lenkin jälkeen oli vuorossa kyykky treeni ja vatsarutistukset. Olen asentanut puhelimeeni Runtasticin squats ja SitUps PRO (oli tässä jokunen aika Päivän Sovellus = 0€) ja niiden mukaan tehnyt treeniä. Sitten palkkarijuomana Maximin Recovery Drink, mansikan makuisena. Näistä kolmesta ehkä se vanilija on ykkönen ja tämä kakkosena ja viimeiseksi jää se suklaanmakuinen.
Tämäkin maistuin erittäin hyvältä  jääkaappikylmänä. Suosittelen.



Ja nyt sitten lounasta, oikein mukavaa päivän jatkoa lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti