torstai 11. huhtikuuta 2013

Lenkkeilyä ja aamuaerobista

Olen jo pitkään suunnitellut että pitäisi käydä testaamassa kuinka jaksan tällä hetkellä juosta.
Eilen sitten tuon suunnitelman toteutin, tosin heti alkuun oli selvää että juoksen (siis edelleen se varmassti jonkun mielestä on enemmän hölkkäämistä) tunnin, ja katson kuinka paljon kilometrejä saan aikaiseksi.

Ja koska noita Maximin tuotteita on testattavana päätin että nyt ekat testiin. Enimmäisenä siis ennen treeniä syötvä energia patukka, makuna Sweet&Salty, myslipatukkamainen jonka pohja oli suklaakuorrutteinen. Päällinen oli "siirappimainen" mutta yllättävää kyllä, ei yhtään hampaisiin takertuva.
Helppo syödä, mukavan pehmeä ja maultaan tosi hyvää, toki tykkään paljon makean ja suolaisen yhdistelmästä joten upposi senkin vuoksi hyvin. Koko oli sopiva.

Lenkki sujui hyvin, eikä tullut yhtään huono-olo, vaikka varsinaisesta ateriasta olikin jo "luvattoman" pitkä aika.



Tunnissa matkaa kertyi 7,86km. 7km kohdalla aikaa oli kulunut 52min, joten 7minuuttia!! pitäisi vauhtia kiriä viidessä viikossa että pääsen City Runilla asettamaani aikatavoiteeseen (45min), se tietää siis hyvin paljon lenekkeilyä ja lenkkeilyä.

Jalat oli aivan maitohapoilla, ja juoksun jälkeen kävely oli varmasti erittäin huvittavan näköistä.
Maximin Recovery Drinki katosi siis hyvin nopeasti kurkusta alas, Smoot vanilla on sitä mitä luulisikin, "pehmeän" makuista ja vanilijakin maistui tarpeeksi hyvin.
Aika vähän sitä on, varsinkin kun vertaa siihen että normaalisti juon palkkarina vähän päälle 0,5l palautusjuomaa. Mutta ajoi asiansa, ja parani se olokin kun heitti vielä "vähän" vettä päälle.



Tuommoisilla sykkeillä (vinkuu varmasti taas maanantai aamuna), siis maksimilla vedettiin..

Tänä aamuna sitten herätys klo 5:50 ja uimaan. Uimahalli aukeaa näin torstaisin mukavasti klo 6 joten uimaan pääsee het aamusta.
Eipä tuo olisi ollut mikään paha lenkkeily sääkään, pakkasta -6 ja aurinko paistoi. Mutta, lonkanojentajat on eilisen lenkinjäljiltä "lievästi" sanottuna kankeana = siis kipeenä. Uin 52min ja matkaa kertyi siinäajassa 1500m tällä kertaa sykkeetkin näköjään pysyi kohtuudenrajoissa ihan hyvin.


BodyCampin treeniohjeetkin olen saanut.
Luvassa taas olen saanut sitä mitä toivonutkin, eli tiukkaa treeniä. 3 jättiläissarjaa !, varmaan opettelussa ja oikeiden painojen löytämisessä menee hetken aikaa mutta vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta.

Nykyiseen ruokavalio-ohjeeseen verrattuna tämä uusi poikkeaa jonkin verran, ainakin siinä mielessä että kaloreita tulee enemmän. Viitteelliset kellonajat tosin tuottavat vähän mietintää, päivällinen kun "pitäisi" olla klo 19, ja meillä syödää siihen aikaan iltapalaa. Iltapala olisi tuon mukaan vasta klo 22:30 jolloin jo olen hyvää vauhtia menossa nukkumaan.

Tai, onhan tuossa suluissa kellon ajan perässä (tai juuri ennen nukkumaan menoa).

Täytyy katsoa miten tämä tästä lähtee sujumaan.. ohjeissa on pari muutakin juttua jotka tarpeellisuudelaan mietityttää, nimittäin CLA ja Diet Stack -kapselit. Kyllähän niillä varmasti vauhtia läskien lähtöön saisi, mutta onko ne oikeasti todella tarpeellisia?

#buzzador #maxim #buzzadormaxim


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti