sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Body Attack..

Voi mitä meninkään lupaamaan.. Joulukuussa uhosin kuntoklubini FB sivuilla että viimeistään tammikuussa lupaan käydä yhdellä attack tunnilla.. Nyt tuo tunti olisi huomenna edessä ja lievästisanottuna hirvittää..

Uusi jännittää aina, muistan kyllä miltä tuntui ennen ensimmäsitä combat tuntia.. aika lailla samalta.

LesMills Suomi

Keskimääräinen kulutus 735kcal! huh huh..
Tiedän kyllä että tuohon kulutukseen en pysty, mutta kuitenkin..

 

Siinä vähän esimakua.. tosin en tiedä onko tuo -79 se uusin, vai edellinen ohjelma.. 

Viikonloppu on mennyt vähän herkutellessa.. karkkia, hillomunkkia, pizzaa.. Vaikka se pizza oli "karppi" versio niin kyllähän siihenkin sai aika paljon kaloreita mahtumaan.. Pohjaan tuli juustoa, vaikka oli 17% niin kyllähän Kiloklubi vinkui rasvojen huonosta laadusta..
Kokonaiskalorit kyllä pysyi suht. sallituissa.. ihan vaan vähän yli.

Tänään on ollut aivan ihana sää..
Kiva käydä kävelylläkin.. tosin sitten se todellisuuskin iski voimalla päin kasvoja. Näin kun asutaan rannikolla, aurinko paistaa ja mittarissa nollan vaiheilla pakkanen se EI todellakaan tarkoita siä että olisi maailman ihanin sää kävellä.. Tuuli oli jäätävä! Eihän siinä mitään, juoksupuku pitää tuulta eikä niin ollut kylmä, mihinkään muuhun kuin naamaan.
Lenkki jä siis kohtalaisen lyhyeksi, puolisen tuntia viittittiin ukon kanssa käyskennellä pihalla.

Tänä iltana ajattelin kokeilla sitä ab-doer twist laitetta.. 

tvins
Äitini kovasti tätä kehuu ja ketkutteleekin sillä kuulemma joka päivä.

Niin, joo.. tuossa vasemmalla kun on noi tämän vuoden tavoitteet.. Uinti 2500m aikaan tunti. Lauantaina kävin kokeilemassa paljonko on kirittävää.. Nyt tuohon matkaan meni aikaa 1t 11min. Ei paha, mutta silti riittävän haasteellinen. ja siis rintauintia uin koko matkan.
Kun jaksais vaikka edes 500m uida vaparilla niin varmaan olisi paljon, paljon lähempänä.. Mutta olen tyytyväinen, uusi enkka tuoa 2500m uintia yhteen menoon.. (2 kertaa piti katsoa kelloa paljonko oli mennyt aikaa, ja kolmesti jutella esikoisen kanssa muutama sekuntti)


1 kommentti:

  1. Onnea tulevalle bodyattack-tunnille! :)
    Mä kävin kerran kokeilemassa ja ihan samalla tavalla jännitin kestääkö kunto. Kyllä siinä syke nousee taivaisiin ja koko ajan ollaan liikkeessä, mutta jokanen tekee omalla tasollaan :) Kyllä siitä hengissä selvii ja tunnin jälkee on voittajaolo!
    Mä oon huomenna menos ekaa kertaa pilates-tunnille ja yhtälailla taas jännittää! :) Uutta kohti ja tsemppiä painonpudotukseen!

    VastaaPoista