keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Vihreät pallukat.. pah..

Niinpä niin, tiistaina romuttui jo mun koko viikon vihreiden palluroiden saalistaminen.. Kuituja oli kyllä riittävästi, mutta ei riittävästi runsaskuituisia vilja-tuotteita.
No, ei se paha keltainen pallukka ole.. kuitenkin niitä kuituja riittävästi.

Onko kuinka moni muu törmännyt Facebookissa siihen "vakuuttavaan" mainokseen.. tämä ja tämä laihtui jopa 14kg vain kolmessa kuukaudessa noudattamalla näitä kahta neuvoa?
No, jokatapauksessa siellä myydään kahta jotain ihmepilleriä joita syömällä rasva vaan "sulaa" pois.

Siinä kertoo joku testaaja testanneensa tuotetta sen 14vkoa, ensimmäisen kahden viikon jälkeen hän oli laihtunut 2kg ja painoi pitkästä aikaa taas alle 50kg!! tarina jatkuu ja lopulta hän laihtuu vielä 10kg eli sen 12kg yhteensä.
Kysymykseni kuuluukin, kuka terve aikuinen nainen haluaa painaa n.40kg? Jos ei ole joku 140-150cm pitkä..

Kaiken lisäksi siinä mainoskuvassa on yleensä aina joku ylilaiha naikkonen...

Törmäsin Fit lehden FB sivuilla vatsalihas haasteeseen.. ottaisko vastaan vai ei.. siinäpä pulma. Melko haastavalta tuo ensimmäinen päiväkin vaikuttaa, mutta tuloksia ihan varmasti saa jos jaksaa tehdä kaiken.. taisi kestää kuukauden..



Vähänkö olisi heinot vatsalihakset jos samanlaiset sais kuin tuolla naisella tuossa videossa.. siinäpä tavoitetta.

Tänään mietin, meniskö kuntosalille vai en.. eilen olin ja huomenna on PT treeni.. ??

Niin, joo se Attack tunti.. oli 45minuutin tunti tällä kertaa ja ihan hauskalta vaikutti kaloreita tuossa 45minuutissa kului 386kcal, vähän rajoittaa hyppisimisä ja näköjään juoksuakin nuo heikohkot lantionpohjalihakset, if you know what I mean ;)

Siispä, lantionpohjatreeni mukaan treeniohjelmaan.. PAKKO!


1 kommentti:

  1. I know what you mean. Vaikken ole synnyttänytkään. Ja vaikkei niin heikot olekaan. Mutta tää ikä! sitä vaan karttuu ja välillä meinaa liri tulla pöksyyn. Mutta kun vaan treenaa niin ne lihakset siellä vaan vahvistuu. Laitanpa sun blogin nyt lukuohjelmaan :) jatkahan samaan malliin hienoa projektiasi!

    VastaaPoista