perjantai 25. tammikuuta 2013

PT treeni takana

eilen kävin taas rääkkäämässä itseäni PTn kanssa.
Olin hyvissä ajoin paikalla ja ehdi lämmitellä crossarilla 20min ennen sovittua aikaa, sen jälkeen lähdettiinkin heti saliohjelman pariin.


Paljon sain kehuja oikeasta tekniikasta, huomasi kuulemma että olen käynyt harjoittelemassa. Hieman tietysti pientä korjaamista ja ennenkaikkea seuraavalla kerralla pitää pitää huoli siitä että teen liikkeet rau-hal-li-ses-ti.. PT sanoi osuvasti, että "susta saa semmoisen kuvan, että kun pääset treenaamaan niin etenet kuin sähköjänis eteenpäin", totesin vaan että näinhän se on.

Nyt meni niin, että
Kyykky alataljassa 4*12 paino edelleen se 30kg
Askelkyykyt 2+2*12 7kg lisäpainolla
Suorin jaloin maastaveto 4*12, nyt etsittiin oikea tekniikka koska en saanut aikaisemmin tätä tuntumaan oikeassa paikassa, eli pakaroissa/taka reisissä joten painot per pää 7,5kg.. seuraavalla kerralla ehkä voi palata siien kymppiin
Penkkipunnerrus 4*12 ensimmäinen 6kg ja loput 8kg
Alatalja 4*12 3 ekaa 25kg ja vika 30kg
Pystypunnerrus 2*15 6kg

Vatsarutistukset hidas tempo 2*15
Vatsarutistukset pumpaten 2*20
Jalkojen alasvienti 2*10
nämä tehtiin putkeen eli hidas, pumpaten ja jalkojen alasvienti putkeen ja sitten tauko ja loput.

Täytyy sanoa, että nämä vatsat oli kaikista tiukimmat tässä treenissä.

PT ihmetteli aina mistä ihmeestä saan voimat siihen viimeiseen sarjaan kun näytti aina että se oli se helpoin.. itse asiassa siltä se tuntui itsestäkin.. onko ohjelma siis liian "löysä"?
Aikaaa meni yhteensä 1t 40min ja kaloreita kului 608kcal.

TOSIN, kuntosali treenissä sykemittari näyttää max sykkeeksi  227 HIEMAN epäilen paikkansa pitävyyttä..
Voisiko olla niin että on välillä ottanut signaalia jostain muusta? Siellä oli meinaan yksi nainen joka sanoi (jalat pystyssä maassa maaten) että sykkeet nousi vähän korkealle ja silmissä sumeni.. Tai jos tuo on mun oma syke niin olenkohan tulossa kipeäksi?

Nokka on vuotanut hetken, mutta yleiskuntoon sillä ei ole vaikutusta. Heinixiä ja nasonexiä kuluu päivittäin en halua korviani tukkoon (koska sitten pitäisi mennä korvalääkäriin ja en EN halua sitä)

täältä
Uusi ruokavaliokin on paperilla, määrät kohtalaisen suuria, mutta kalorimäärät jää melko pieneksi.
Katson nyt kuitenkin miten tuolla pärjää, vajetta tulee enemmän kuin KK suosittelee..

Pääsen tutustumaan myös proteiini jauheiden ihmeelliseen maailmaan, sekä palautusjuomiin.
Maitokaakaohan on tutkitusti parempi palautusjuoma kuin hiilaripitoiset palautsjuoma, kysyinkin tätä PTltäni joka suositteli palautusjuomaa heti treenin jälkeen. Totesi, että ihan hyvä on joo, mutta maidossa on paljon vähemmän proteiinia kuin palautusjuomassa.
Ehkä teen niin, että sekotian sitä proteiini jauhetta sitten maitoon, niin ei tarvi kahta erilaista jauhetta ruvata ostamaan.


Tänään olisi sitten vuorossa se lepopäivä, eilisen jälkeen ei harmita yhtään... =D







täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti