sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Mässäilyt vko 3

Niinpä niin, ei mennyt ihan putkeen tämä loppuviikko, karkkia, pizzaa, munkkia.. Suosta on vaan noustava het aamulla, takaisin ruotuun niin sanotusti..

Syntilista näyttää tältä:
Sentään se on hyvää, ettei yhtään punasta pallukkaa tullut tälläkään viikkoa.
Kokoviikon energia vaje 4308kcal, eli himpun verran vähemmän kuin viimeviikolla, eli voisikohan kuvitella että viimeviikolla oli liian suuri vaje joka sitten kostautui tälläviikolla.. Viimeviikolla vajetta taisi olla pikkasen enemmän kuin Kiloklubi suosittelee..

Teho jäi punaiselle, koska liian vähän korkeatehoista liikuntaa.. no kun painotus on siellä salilla, eikä siellä ihan älyttömiä ne sykkeet nouse.

Eli mitä opimme.. ei pizzaa, ei hillomunkkeja..  Tiistain keltaset meinaan johtuu pizzasta, kuten myös lauantaina ja sunnuntaina. VAIKKA pizzat oli tehty itse.Eivätkä olleet kovin rasvaisia.
Täytteetkin oli kasvisvoittoisia.

Ensviikon tavoite: kaikki pallurat vihreenä ;)

2 kommenttia:

  1. Mutta onhan tuo tosi vihreä painotteista, hyvä :) Hei, mä yritän kanssa panostaa tulevaan viikkoon, että kaikki pallukat ois vihreenä. Kiitos innostuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Näinpä, ens viikosta parempaa vaan ja ennenkaikkea ne perusteet kunnossa! Yks pizza tai munkki ei sillon mitään romahduta. Tsemppiä ens viikkoon!!!

    VastaaPoista