sunnuntai 23. syyskuuta 2012

30 päivän haaste

Se on nyt ohi, oli itseasiassa eilen jo, jotenkin muistelisin että se olisi päättynyt vasta huomenna.
No, mitä tapahtuu kuukauden aikana muutakuin "itsetutkistelua"
Tulos: -2,6kg ja -6cm yhteensä.. Aika hyvin sanoisinko.

Tämä flunssan poikanen vaan ärsyttää edelleen niin paljon, ettei tosikaan.
Ärsyttävä tilanne kun ei oikeastaan ole kipeä, mutta ei tarpeeksi kunnossa treenatakseenkaan. Mietin kyllä jos tänään kuitenkin aloittaisi rauhallisesti balancella, vähän kokeilla kuntoaan.

Eilen kyllä uni maistui, nousin sängystä vasta klo 11:30! Mies lähti lasten kanssa uimaan joten sain ihan rauhassa nukkua ja yllätin itsekin kuinka pitkään unta riitti.

Sairastelusta sen verran, että tämä on tälle vuotta komas kerta kun olen kipeänä, yksi vatsatautipäivä oli alkuvuodesta ja piiitkä korvatulehdus, muuten olen ollut terveenä, joten senkinpuolesta tämä on hieman yllättävää. Sinällään myös ärsyttävää kun tuntuu että on mennyt korviin ja mun korvatulehdukset ei ole koskaan nopeasti ohi. Se edellinen korvatulehdus kesti nimittäin 4kk! päättyen tärykalvon puhkaisuun ja putkitukseen. Mutta onneksi korvatulehdus ei estä sitä treenaamista.

Olen alkanut haaveilemaan uudesta sykemittarista, yritän järkeillä ettei nykyisessäkään ole mitään vikaa ja toimii ihan ok, vaikka joskus tilttaakin itsensä. Ehkä katson vielä 2-3 tilttausta ja sitten heitän hyvin palvelleella sykemittarilla vesilintua.
Sinänsä hassua, kyseinen kapistus on ollut käytössä mulla vuodesta 2006 mutta olenko sitä käyttänyt vasta kuin tänävuonna? No en tietenkään (muutakuin ihan satunnaisesti), kun vasta nyt olen alkanut oikeasti liikkumaan säännöllisesti.
Mun sykemittari on Polarin F11, jo mallistosta poistunut mutta kaikki riittävä siitä löytyy.
Haaveissa (tällähetkellä) olisi Polarin FT60

Polar
Se on niiiin kaunis! Ominaisuudetkin olisi sitä mitä tarvitsen (siis haluan).
OVH taitaa olla jossain 160€ paikkeilla, jos oikein muistan. Ehkäpä sitten veronpalautuksista itelle joululahjaksi..

Tai.. Liityin kiloklubissa ryhmään 2vkoa sitten, jonka tavoitteena on tiputtaa 4kg vuoden loppuun mennessä.. Tuo voisi olla se palkinto kun paino on tuon 4kg tippunut.. Se saattaisi hyvinkin mennä sen veronpalautusten kanssa samaan ajankohtaan.


Tuo lainaus kuvastaa hyvin ajatusmaailmaani "laihdutuspillereistä", onko olemassa sitä ihmepilleriä millä läski katoaa vaikka ei muuta elämäntapojaan millään lailla (poissulkien nyt ne lääkärin määräämät laihdutuslääkkeet tai vastaavat tuotteet).
Myönnettäköön, että heikkoina hetkinä on kyllä tullut mietittynä, mitäs jos sittenkin? Mutta järki onneksi on pelastanut vähäiset rahani moisilta humpuukeilta. Toisaalta, kun se rasva ei edelleenkään ole se mun ongelma ainakin mitä nyt on seurannut kiloklubin laatupallukoita, se energia on punaisella yleensä sen vuoksi kun rasvaa ei ole tullut tarpeeksi. (olen joutunut aika usein lisäämään oliiviöljyä ruokaan että saisin tarpeeksi rasvaa) Joten ne rasvansiepparit ei auttaisi.


Monesti treenin aikana tulee mietittyä "No pain, no gain" mutta niinhän se on..
Rajansa tietysti kaikella. Tuossa alapuolella olevassa kuvassa olisi kuitenkin se vartalomalli joka olisi toiveissani..

täältä

täältä
Mä niiiiiin kaipaan tällähetkellä tätä fiilistä, kun hiki tippuu noroina naamalta.. Tuntuu ikuisuudelta kun niin on tapahtunut vaikka oikeasti siitä on vasta 4 päivää! Huomenna olisi combattia tarjolla.. mutta mutta... ehkä parempi odottaa vielä hetki että on kunnolla terve..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti